Guest kivelak

Lataa/tallenna ei toimi FS9:ssä

3 viestiä aiheessa

Eilen illalla kaikki toimi kuin junan vessa mutta tänään kun aioin tallentaa keskeneräisen lentoni simu jumittui. Mitään ei tapahtunut, ylävalikot oli ennallaan mutta ne eivät toimineet. Katsoin TaskManagerista ja FS oli Not responding tilassa. Prosessilistassa näkyi ~-alkuinen prosessi ja kun sen tappoi niin koko FS katosi kuin pieru Saharaan. Sitten latasin simun uudelleen ja otin Select flightin heti alussa, sama juttu, koko ohjelma jumittui siihen ja mitään ei voinut tehdä. Taas tuo prosessi ja ei kun henki pois siltä. FS:n suora lopetus ohjelmalistan kautta ei onnistu, kone valittaa debuggerista ja pyytää sammuttamaan sen ensiksi.

 

Kokeilin myös palauttaa oletusasetukset sekä käynnistää safemodessa, mutta aina sama tulos.

 

Kaikki muut toiminnot ovat kunnossa, voin lentää ja valita lennossa uuden koneen, mennä FlightPlanneriin mutta tuo tallennus/lataus ei toimi.

 

Löytyykö ideoita missä voisi olla vikaa? Uudelleenasennus lisäkilkkeineen vie sen verran aikaa että mieluusti kokeilisin jotain muuta jos tiedossa on. Googlettamalla löysin jotain vinkkejä joita kokeilin mutta nekään eivät tuoneet tulosta. Apuva!

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ei toimi vaikka asensin uusiksi eri levyllekin. Taitaa mennä kaikki ohjelmistot uudelleenasennukseen. Nyt ei nappaa, eli siihen loppui lentely. :(

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Oli yksinkertainen korjaus tähän, poistin Flight Simulator Files -hakemiston (tai tyhjäsin sen kaikista filuista) ja sen jälkeen lähti toimimaan jälleen.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään