Guest ToniH22

Kysymys PayPal ostoksista.

8 viestiä aiheessa

Elikkästä tämmönen tilanne olisi tullut vastaan Bill Lyonsin Grumman Goosen oston yhteydessä. Ja kysymys kuuluu. Onko kukaan ostanut PayPalin välityksellä mitään FS lisäosia ja kuinka se onnistuu.

Olisi nimittäin mukava päästä ostamaan tuo hienohko Grumman Goose ;)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Moro!

 

Olen ostanut paljon ulkomailta ja maksanut PayPal:in kautta. Itse asiassa olen myös myynyt tavaraa ulkomaille toisille keräilijöille ja saanut maksun "asiakkailta" PayPal:in välityksellä PayPal-tililleni. Homma toimii!

 

Tietenkin joudut luovuttamaan luottokorttisi tiedot heille ja rekisteröitymään, mutta näinhän se pitää mennäkkin. PayPal veloittaa kauppasumman luottokortiltasi / PayPal tililtäsi.

 

Summa summarum: PayPal on tavallaan "internet-pankki". PayPal:in kautta voit myös saada "ostoturvan"/vakuutuksen, jos myyjä on sellaisen hankinut.

 

Kuka tahansa PayPal rekisteröitynyt yksityishenkilö voi lähettää maksun PayPal:in kautta toiselle PayPal rekisteröityneelle henkilölle.

 

Suosittelen! Turvallista kaupankäyntiä...ja äärettömän helppoa!

 

T: JJ

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kiitos, tämä tieto auttokin paljon. Pitää tästä lähteä tekemään se "accountti" ja maanantaina kokeilla sitten tuota osto tilannetta :)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Olisi mukava nähdä, että Verified by Visa maksutapa yleistyisi, koska se toimii Visa Electronilla, jonka alle 18 vuotiaatkin voivat hankkia, eikä sitä voi höylätä enempää kuin tilillä on katetta. Suuri osa simuilijoista on sen ikäisiä, että netin kautta ostettaessa on vingutettava isukin korttia.

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

PayPal hyväksyy ainakin Sammon Visa Electronin. Electronia ei ole erikseen mainittu PayPal:ssa, vaan kortin tiedot syötetään, kuin se olisi normaali Visa. Osto näkyi verkkopankissa varauksena välittömästi ja parin päivän päästä ulkomaan ostona.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ajattelin tuossa sellasta, kun tuo ei hyväksy tällä hetkellä tuota korttia (Sampo Visa Electron), pitääkös tilillä olla jokunen summa katetta, että se hyväksyy kortin tiedot? Tilille tulee rahat maanantaina tai tiistaina viimeistään joten ei asialla kiirettä. Ajattelin tosiaan ostaa tuon Goosen ja kokeilla tätäkin maksutyyliä.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Itsellä ei ollut mitään ongelmia sen kanssa. Tilillä oli tosin katetta. Electronilla ei voi lisätä rahaa omalle PayPal tilille, mutta sillä voi maksaa suoraan myyjän PayPal tilille.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Hei sain jatkettua nyt jonkin verran pidemmällä tuolla PayPal paikassa ja ne velottivat jo toistamiseen 1,95$ mutta sitten se ilmottaa tällästä:

 

Please check your credit card statement (monthly transaction history) online or when it arrives in the mail. You will see a $1.95 USD charge from PayPal. Next to the charge you will see a 4-digit Expanded Use Number.

 

"You have entered an invalid Expanded Use Number. Please try again. The Expanded Use Number can be found on your credit card statement (monthly account history). The Expanded Use Number is not the last 4 digits of your credit card. The sequence 402-935-7733 is a telephone number and is not your Expanded Use Number."

 

JOs joku ystävällisesti suomentaa :)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään