Guest Lustus

Kopterit hukassa

4 viestiä aiheessa

Olen ladannut tuolta simviation.com:in kautta paljon uusia koptereita. Kone listalla näkyy ja lentää kyllä tigerit, sikorskyt, aerospatialit, hughesit. Listalla on vain se vakio Bell Jetranger, mutta mitkään muut bellit ei ole alakategoriassa. Aircraft kansiossa näkyy kyllä kaikki lataamani kopterit, mutta en saa vaan niitä kaikkia näkymään pelissä.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Vaikka kopterin merkki on Bell, ei se välttämättä löyty Bellin alta siellä aircraft-valikossa, vaan ihan sieltä kohdasta, mistä tekijä on sen määrittänyt löytyväksi. Esim jotkut tekijät saattavat pistää sen oman design-teaminsa nimen alle jne. Itse olen havainnut helpoimmaksi vaihtoehdoksi löytää hukkuneet koneet siten, että aukaisen sen ko. koneen aircraft.cfg:n Windows Notepadilla ja sieltä katson siitä Manufacturer-kohdan kohdalta, että mitä siinä lukee. Kone/kopteri löytyy sitten saman nimen alta simussa...

 

Jos ei tuolla löydy, niin sitten täytyy olla asennuksessa vikaa...

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tai sitten laittaa simussa valmistajaksi -Any- niin tulee lista kaikista asennetuista koneista jota on sitten helppo selata, ellei sitten ole asennettuna satoja koneita (esim. yksi jokaiselle vuoden päivälle :P )

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ja kun nyt on avannut sen aircraft.cfg:n Notepadilla ja löytänyt asentamansa koneen manufacturer-kohdan, niin siihen onkin sitten helppo muuttaa haluamansa nimi. FS:n aircraft-valikko on kolmitasoinen: valmistaja, malli ja maalaus. Näitä voi helposti muokata mieleisikseen tuolta aircraft.cfg:stä.

Muuten, jos manufacturer puuttuu, kone löytyy aircraft-valikosta kohdasta Unspesified.

 

Jaana

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään