Joni Öfverström

Malmille lauantaina kello 12:00

3 viestiä aiheessa

Tervehdys,

 

Laitoin uuden threadin, jotta kaikki löytäisi tiedon!

 

Tuossa Tuomaksen kanssa juteltiin ennen hänen koneen lähtöä ja sovittiin, että aloitellaan kello 12:00. Kokoontuminen siinä SIL:in edessä ja maamerkkiinä toimii Malmille tultaessa Purjelentokone tolpan päässä.

 

Mikäli joku tulee lentäen Vantaalle, niin kyytiä olisi tarjolla 11.30-12.00 välillä. Ilmoittakaa tähän threadiiin, niin vaihdellaan numeroita huomenna. Kyytiini mahtuu max 4 kpl.

 

Elikkä kertaus on opintojen äiti;

 

Ohjelmassa on asian puintia kokkarirakentamisen tiimoilta, ja esitellään hieman eri mahdollisuuksia ja "vempaimia ja vermeitä". Toivottavasti mahdollisimman moni saa tuotua paikalle omia virityksiä herättämään ajatuksia eri mahdollisuuksista. Sokerina pohjalla on sitten MIKin simu. Tärkeintä kuitenkin nähdä ja tutustua toisiimme ja jakaa tietoa ja ajatuksia. Hyvä päivä tulossa, uskon niin!

 

- Ne jotka vielä tämän harrastuksen tiimoilta majailee kaapissa, tämä on oiva tilaisuus tulla sieltä pois! Eli toisin sanoen, vaikka et vielä olisikaan rakennellut, niin kannattaa tulla tiirailemaan, miten virtuaalilentelystä voi tehdä vieläkin mielenkiintoisemman.

 

Oikeaakin lentelyäkin on tarjolla, lueskelkaa asian tiimoilta aiempia threadeja...

 

HUOM!

 

Tykistä vielä, jollei joku paikallisista saa tuotua niin ilmoitelkaa perjantain aikana, niin tiedän, tuonko firman tykin paikalle.

 

// Joni

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

 

Tarvittaessa allekirjoittaneellakin saattaa olla EFHK-EFHF välille samoihin aikoihin tyhjää parin, kolmen paikan verran.

 

Myöskään allekirjoittanutta ei saa kiinni kuin puhelimella huomisen puolenpäivän jälkeen. Joni + Tuomas tietää nummeroa.

 

- J

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään