Guest heiska91

AI Blue1 Avron textuurit eivät näy

3 viestiä aiheessa

Kun vaihdoin noi Botnian Avron paintit Blue1:n niin textuurit eivät näkyneet.

Sanokaa jos tässä on jotain väärää tossa Aircraft.cfg:n kohdassa. Texture kohdassa on botnia koska ne paintit on siellä kansiossa. Jos joku vois kattoo omastaa että miten sen pitäisi olla?

[fltsim.14]

title=PAI Avro RJ85 Air Botnia (Blue1)

sim=fde_BAe-146

model=

panel=

sound=

texture=botnia

atc_id_enable=1

atc_id_color=0xffffffff

atc_id=

atc_airline=BOTNIA

atc_flight_number=1123

atc_manufacturer=Avro

atc_heavy=0

ui_manufacturer=Avro

ui_type=RJ-85

ui_variation=Blue 1

visual_damage=0

description=

 

Jesse

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

1. tuota onko sinulla varmasti tämä rivi siellä sun aircraft texti tiedostossa eli sun Botniassa pitäs olla siinä lainausmerkkien välissä tää : PAI Avro RJ85 Air Botnia (Blue1) eli about näin : AC#XX,XXX,"PAI Avro RJ85 Air Botnia (Blue1)"

2.onko varmasti sen botnian texture kansion nimi : texture.botnia

3. onko varmasti noi Blue 1:n texturet PAI:n modelille

 

 

T.Kutvis

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Toimii taas. Hain PAI:n modellin ja siihen pistin paintit ja muunsin vähän sitä Traffic.bgl:n aircraft juttuu...

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään