Esa Sairio

Kotkanpesän koordinaatit?

3 viestiä aiheessa

Asensin juuri meshin, joka kattaa löytämistäni mesheistä parhaiten Saksan, Sveitsin ja myös Itävallan. Kyseessä on Werner Vogtin "ger 1 srtm", jonka latasin Flightsimcomista.

 

Tutut paikat Saksassa ja Itävallassa näyttävät hyviltä ja etenkin Itävallan Alpit.

 

Kysymys kuuluu: Kuinka löydän toisen maailmansodan aikaisen Kotkanpesän eli nykyään turistinähtävyytenä toimivan Kehlsteinhausin tarkat koordinaatit? Etsin niitä netistä huonoin tuloksin. Pääsisin siirtämään itseni FS 2004:ssä tarkasti oikealle vuorelle oikeaan paikkaan sekä vertaamaan hienoja alppimaisemia todellisiin kuviin ko. paikalta, jossa olen käynytkin.

 

Saksan maantiekartan mukaan summittaiset koordinaatit ovat 13.03 ja 47.36. En ole ihan varma, osuuko näillä oiekaan kohtaan.

 

Jos tiedätte hyvän paikan netissä, josta löytää koordinaatit ympäri maailman muistakin kiinnostavista paikoista, niin kertokaa!

 

Lähin lentokenttä on Salzburg ja suosittelen tämän meshin asentamista ja sitten vain lentoa Salzburgista etelään Alppien väliin.

 

yES

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tosin en itse tiedä onko Kehlsteinhausia tuonne mallinnettu

 

Kiitos tiedosta. Aika lähelle itsekin osuin maantiekartan avulla. Kehlsteinhausia ei ole mallinnettu. Joku taitava voisi tehdä siitä lisäosan.

 

yES

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään