Guest heiska91

Netherlands 2000 Scenery ongelma

6 viestiä aiheessa

Just sain ladattua ja asennettua tuon scenen ja kokeilin ja menin EHAM kentälle ja huomasin että AI koneet ovat vähän outoja, kuten kuva kertoo:

[ Attachment removed / expired ]

Saako tuon korjattua?

Taidampa uninstallata tuon.. Ei se niin hyvä ole :-

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Siis latailet 250mb tai jotain ja sitten uninstalloit noin vain?? Älä hyvä mies....

 

Katsele nyt ensin vaikka tekijöiden omaa foorumia ja/tai odottele että joku täällä asentaa maiseman ja tarkista että olet asentanut oikein ja mitäs vielä.... ei pidä luovuttaa. :)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Eipä tuo scenery kauheasti vakuuta. Olo oli välillä kuin olisi vanhoilla FS versioilla lentänyt, etenkin matalalla (~2000ft) lentäessä maatekstuurit kävi ärsyttämään. Alankin toivoa, että tämä olisi joku RTFM ongelma - sillä sen verran tökeröltä homma näytti. EHAM imaisi framet alle 10fps ja Rotterdamin kenttä näytti täsmälleen samalta kuin vuosia sitten tulleessa versiossa. Erityisesti ne "puunauhat" kentän ympärillä pisti silmään. Rannikko oli myös väkevä pettymys.

 

Joku 2-3 vuotta sitten tää olisi ollut kova juttu.

 

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Jep. Luin Avsimistä myöskin maatekstuureista ja tiedän että Arnoa (yksi maiseman tekijöistä ja oikea Harry Potterin näköinen FS-maisema-guru ;D ) vähän harmitteli eräässä privaviestissä että muut tiimin jäsenet eivät tykkää LWM/VTP terrain maisemasta eli siitä mitä me FinnTerrainissa käytämme. :-\ Erilainen lähestymistapa, mutta ehkä sen Puukenkämaan saa pois ja kentät jätettyä?

 

Pitää latailla kun ilta muuttuu yöksi. :)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kuten epäilinkin, kyse oli osittain RTFM...

 

Kun tuon vesitekstuurin klikkasin päälle, niin rannikko muuttui siedettäväksi. Kyllä tää jää koneelle, ihan jees ja tietysti ilmainen joten eipä paljoa parane flamettaa.

 

Melkoisen hyvä muuten tuo Feature panel.

 

 

[ Attachment removed / expired ]

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Hmm.... minun pitää kyllä sanoa suoraan että en pidä noista maatekstuureista sitten yhtään. :( On kuin suoraan FS98:sta ja simu ainakin minulla muuttuu aika tahmeaksi. Niin paljon kun tiimi on käyttänyt aikaa koko maan peittämiseen noilla custom tekstuureilla niin siitä huolimatta ne saavat kyllä minun koneeltani poistua. Feature panelilla en saanut niitä pois vaikka kuinka yritin mutta käsin säätämällä kyllä.... :P

 

Muuten maisema näyttää minusta oikein hyvältä. 8)

 

Jesse, ongelmasi katoaa kun Feature Panelissa menet NL2000 misc. valikkoon ja laitat rastin ruutuun NL2000 altitude - FS2004 only ja painat Apply changes nappulaa.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään