Guest JussiHie

Missä on Kiinan muuri?

4 viestiä aiheessa

Ajattelin, että käyn kattomassa Kiinan muuria. No, tuumasta toimeen: http://www.chinavista.com/travel/greatwall/map.html sivulta katotaan, että Shijiazhuang-Taiyuan välillä olisi pätkä Kiinan muuria. No. Eikun kiitoradalle ja kaasua. Siinä sitten laitettiin automaattiohjaus päälle ja kateltiin ulkoa reittiä.

 

No eihän siellä mitään muuria ollut. Kukkuloita kyllä oli. King Airilla sitten tultiin laskuun, joka kylläkin meni pieleen, kun jostain kumman syystä 180 solmun vauhdilla nokka oli alhaalla paljon, enkä saannut sitä nostettua. Eli missä se Kiinan muuri on?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

ei varmaan Mikkisofta ole tuota mallintanut mitenkään :( ainostaan Pekingistä löytyy Keisarin Palatsi ja Taivaallisen Rauhan Aukio.

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Aika monet isomman luokan nähtävyydet noissa vakiomaisemissa on, mutta monia yllättäviäkin puuttuu. Afrikassa esmes on pyramidit ja Kilimanjaro, mutta Assuanin pato ja Victorian putoukset puuttuu

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Terve

 

En ole scenery designer, mutta mieleen tuli, että tuommoinen maan pinnanmuotoja myötäilevä rakennus saattaisi olla melko hankala toteuttaa. :P

Joku viisaampi korjatkoon...

 

Arttu

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään