Guest jokke29

k

4 viestiä aiheessa

Ei toki, mutta omaan kyllä ihan riittävästi tietoa siitä että Lan Perulla ei ole omia B767:ja. Lan Chile lentää muutamat reitit Liman kautta Miamiin. Eli operoivat Lan Chilen koneilla.

 

Lensin vuosi sitten Miami-Quito-Guayaquil-Quito-Miami LanEcuadorilla, joka sekin operoi Lanin (silloisen Lan Chilen) koneilla. Lennot oli 767:lla, joista menomatkalla turistissakin oli PTV:t, takastulomatkalla ei.

 

Henkilökunta oli erittäin ystävällistä, samoin kanssamatkustajat. Menolennolla oli tarjolla kaksi eri aamiaista, joista tosin toinen oli jo loppu omalla kohdallani joten tyydyin kakkosvaihtoehtooni. Kohta nuori lentoemäntä kuitenkin tuli takaisin ja sanoi löytäneensä vielä yhden toista vaihtoehtoa, joten söin sitten kaksi aamiaista. ;D

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Vaikka tässä on jo tullut esille että luultavasti lentävät Lan Chilen koneilla niin täytyy sanoa että sain hyvää palvelua Lan Perun lennolla viime kesänä. Lentona oli Lima-Cuzco-Lima, noin tunnin lento suuntaansa. Tarjosivat tuon lennon aikana lämpimän wrapin tapaisen annoksen. Oli kyllä enemmän kuin olin odottanut, hakkasi mennen tullen Finnairin kuivan sämpylän.

 

Tuomas

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään