Tuomas Ritari

3d suunnitteluongelmia

3 viestiä aiheessa

Kun tässä nyt olen taas vaihteeksi pari pv mallinnellut / rendaillut olen huomannut että kursorista jää näyttöön viivaa, eli ohjelma ei kerkiä piirtää sitä mukaa kun se liikkuu... Niin eli asiaan, eli kumpaa epäilette enemmän, onko näytönohjain pimentynyt osittain, vai liian vähän muistia, kun ei minusta kyllä ole ennen tehnyt tuollaista.

 

Jos ratkaisu on että näyttis on rikki, mitä ohjainta suosittelette? Etupäässä käyttö on tällä hetkellä mallintaminen. Ja toinen kriteeri "opiskelija ysatävälliset" hinnat, 500e ei sitä ole!

 

Tietokone on AMD 2200xp, 512DDR, Radeon 8500Le,joku Epox:in emolevy. Ohjelma on RhinoCeros 3.0 / Flamingo1,1.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Jos ongelma ilmenee vain mallinnussoftassa niin tuskin vika näytönohjaimessa on. Noin muuten nuo ovat sen verran eksoottisia ohjelmistoja että jollain em. välinein 3d-mallinnukseen keskittyneellä foorumilla saattaisi löytyä paremmin asiantuntemusta.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Juu noissa 3D suunnitteluohjelmissa on semmottinen onkelma/pulma, että ne varaavat "virtuaalimuistia" aikas paljon. Katsoppas että winukassa on tuo kapasiteetti ainakin se 900 megaa asetettu sen ohjelman käyttöön. Pro/E :ssä on samanlainnen ongelma jos tuo työskentely "virtuaalimuisti" on alle 900 megaa.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään