Guest FIN1979

Finnish Frontier Guardin Dornier 228 AI-mallina !

4 viestiä aiheessa

löytyypi www.avsim.com ai_do228.zip nimellä.

 

Low poly models for AI use only (for experienced users) Models feature 6 level of details; dynamic shine; animated propellers, moving gears and flaps. Original textures for: ATA-Aerocondor Transportes Aereos, Air Caraïbes, Air Moorea (Air Tahiti),Gorkha Airlines, Islandflug, Kato Airlines, LGW - Luftfahrtgesellschaft Walter, Mandarin Airlines and the Finnish Frontier Guards (specific model)

 

Jani

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kun tuo avsim ei toimi, niin en voi tsekata sitä mallia, mutta onhan tuollainen löytynyt jo pitkään fsnordikista? http://files.fsnordic.net/cgi-bin/file/jump.cgi?ID=657 toi on ainakin mulla käytössä ai-liikenteessä..

 

Onhan tuo ollut tosiaan iät ja ajat tuolla, mutta sitä kun ei ole oikein AI-koneeksi tarkoitettu. Että varmasti tuo uusi on FPS-ystävällisempi, vaikka ei ehkä ihan niin hyvältä näytäkkään...

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Minusta tuo Fernandon malli näyttää ainakin AI-koneena paremmalta kuin Björn Buchnerin malli. Malli on myös tosi FPS-ystävällinen. Yhden tai kahden koneen ei pitäisi vaikuttaa FPS:ään yhtään. Polygonilukemat (ainakin jossain mallin betaversiossa):

 

LOD1: 2096 tai 2084

LOD2: 1600 tai 1592

LOD3: 1096

LOD4: 680

LOD5: 277

LOD6: 127

(Tosin eipä tämän foorumin "AI-virittelijät" taida modellien polygonilukemista välittää, mutta jos joku sattuu ymmärtämään polylukemista jotain, niin... :P)

 

Jannulta on myös ilmestynyt aiemmin hienot F-28/70/100 AI-mallit, ja on uhkaillut myös tekevän F-50/27:nkin.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään