Guest knude

Active camera ja kuvakulmat

7 viestiä aiheessa

FS 2002 ja Active Cameran asennuksen jälkeen ei enää FS:n omassa spot viewssä toimi kuvakulman vaihto. Ainoastaan num padin 1 ja 3 toimivat kuten pitääkin, muut numeronäppäimet eivät enää vaihda kuvakulmaa. Onko muilla ilmennyt vastaavaa?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kyllä jossakin vaiheessa jonkinlaisia ongelmia oli. Ohjaimen hatusta ja kai näppäimistön napeistakin kuvakulman vaihtaminen oli erittäin kankeata. Kuvakulma kuitenkin vaihtui, tosin vaivalloisesti. En ihan tarkkaan muista, toimiiko se nyt, kun kuitenkin niin harvoin tulee spot-viewiä käytettyä. Mikähän siinä on...

 

Olethan muuten tarkastanut, että sinulla on kuvakulmanvaihtonäppäimet oikein asennettuna options-controls-assigment -valikossa?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Olethan muuten tarkastanut, että sinulla on kuvakulmanvaihtonäppäimet oikein asennettuna options-controls-assigment -valikossa?

 

 

Jeps jeps, tarkistetu on. Tuo minulle tuli ensimmäisenä mieleen, että Active Cameran asennus olisi jotenkin asetuksia sotkenut mutta kaikki vaikutti olevan ok.

 

Tänään yritin hieman enemmän etsiskellä vikaa mutta mitään ei löytynyt, ainakaan mitään mitä olisin itse osannut havaita. Mutta oireet ovat edelleen samat, eli tauti jatkuu :) Se on kuitenkin varmaa, että Active Camerasta tuo johtuu koska aiemmin ei ollut mitään ongelmia.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Oletkos katsonut ActiveC:n asetukset sieltä simun ylävalikosta? Ja sitten, onko sinulla NumLock päällä vai ei? Sillähän on merkitystä nyt.

 

 

Active Cameran asetuksiin en ole vielä tutustunut. Pitääkin tänään katsastaa myös niitä, josko sieltä löytyisi apua.

 

NumLock on kuten pitääkin, tai oikeammin ehkä, että sama tilanne ilmenee on se sitten päällä tahi ei.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

NumLock on kuten pitääkin, tai oikeammin ehkä, että sama tilanne ilmenee on se sitten päällä tahi ei.

 

Siis AC:han toimii tietääkseni vain silloin, kun NumLock ON PÄÄLLÄ (aivan kuten sanoit simussasi olevan).

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Siis AC:han toimii tietääkseni vain silloin, kun NumLock ON PÄÄLLÄ (aivan kuten sanoit simussasi olevan).

 

Näin minäkin dokumentaatiosta lukaisin. Mutta tässä on kyse jostain muusta, koska 1) ongelma ilmenei heti asennuksen jälkeen ja 2) ongelman kannalta ei ole väliä onko NumLock päällä vai pois...Pitänee kokeilla asennuksen poistoa ja katsoa mitä sitten tapahtuu. Niistä AC:n asetuksista ei mielestäni löytynyt mitään joka asiaan vaikuttaisi...

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään