Guest GShock

Ongelmia: FS9 ja avsim.com

9 viestiä aiheessa

Hello!

 

Ongelmia jälleen esiintyy, ratkaisuja kaivataan:

 

1) FS9ssä käynnistyksen yhteydessä splash screenin aikana tulee kaksi virheilmoitusta. Ensimmäinen on "Flight simulation has detected potentially incompatible aircraft or software. File: FSSound.dll. Do you want to load this software? Click no to disable this software". Toisessa virheilmoituksessa on täsmälleen sama ilmoitus, mutta filenä on vain gps_export.dll. FSSound.dllään jos laittaa "kyllä" ja gpsään "ei", pääsee peliin sisälle. Jos laittaa gpsäänkin "kyllä" koko touhu kaatuu.

 

Olen ladannut parit IFDGn airbussit ja niihin paneelit ja soundit, kaikki FS2004lle tarkoitettuja. Samoin Finskin IFDG-MD11 ACS-GPS-paneelilla varustettuna. Mielenkiintoista kyllä, bussien gaugeista paneelin oikeassa reunassa olevat eivät toimi lainkaan. Kaikki on siis asennettu aivan täysin ohjeiden mukaan. Paneelit latasin flightsim.comista ja pitäisivät olla yhteensopivat bussien kanssa (niin ainakin väittävät)

 

2) Avsim.comista ei tunnu saavan mitään downloadattua. Onko muilla sama ongelma? Niillähän oli masiinat kaatuneena tuossa taannoin, mutta nyt ainakin uutisten mukaan on kaikki taas kunnossa. Mutta eipä dl onnistu. Harmi sinänsä kun kaikki poskyn ja meljetin koneet on downloadattavissa ainoastaan tuota kautta ja nyt pitäisi sitten defaulteilla lennellä siihen asti vai?? Tai sitten mittarivikaisilla ifdg-busseilla....??

 

Kellään ratkaisuja?

 

Timo N

CX043

Cathay Pacific VA

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Moro,,,

 

Laita fs.cfg tiedostoon

[OldModules]

FsSound.dll=1

 

Niin pääset eroon ensimmäisestä. Tuo toinen (gps_export.dll) taitaa sitten olla yhteensopimaton tuon uuden simun kanssa ja kannattaa siis poistaa modules hakemistosta. voit tietysti yrittää etsiä jostakin sellaisen version tuosta gps_export.dll joka on yhteensopiva COF:n kanssa.

 

Löysin netistä seuraavanlaisen tekstin pätkän (Eric Marciano Airbus Panel);

"If you install an Airbus panel for FS2004, DO NOT install the gps_export.dll module !! The gps_export.dll file provided with my panels is dedicated to FS2002 only. FS2004 comes with a new version of this module, and it will not work with the old version for FS2002. If you install this module, you will erase the new module with the old one."

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ja tuohon jälkimmäiseen kysymykseen löytyy vastaus Avsimin filelibrary sivulta

 

"File downloads currently unavailable due to a hard disk failure. Uploads currently disabled.

Fly, Fly!II, FS2004 and Strike Fighters categories will be offline for at least 48 hours.

FTP access to other categories to be restored within next 24 hours."

 

eli kiintolevyongelmien vuoksi download on poissa pelistä toistaiseksi

 

-Juha

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kiitos kaikille vastauksista!

 

Kertokaas vielä mistä tuon fs9.cfg:n löytää? Ei sattunut meinaan silmään tuossa....

 

Tosin tuon Avsimcomin ongelman luulin jo ratkenneen kun siellä etusivulla sitä jossain vaiheessa muistaakseni mainosteltiin, että avsim back online... Mut ei siinä sen ihmeempää sitten... ;)

 

Timo N

CX043

Cathay Pacific VA

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla
Tosin tuon Avsimcomin ongelman luulin jo ratkenneen kun siellä etusivulla sitä jossain vaiheessa muistaakseni mainosteltiin, että avsim back online...

Keskustelufoorumit olivat toiminnassa, tiedostokirjasto ei.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla
8:45am GMT, Monday 22nd March

Due to a further hardware fault on the AVSIM Library server, the Library is offline until further notice. We apologize for any inconvenience caused.

 

Että tollasta :-\

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään