Guest VPe

XP + FS2004 & real world weather => ketsalleen

4 viestiä aiheessa

Morjens gurut,

 

Asensin koneelleni XP:n (Home Edition, engl.kielinen) ja FS2004:n. Softa käynnistyi, mutta kun yritin valita asetuksista "Real world weatherin" (kumman tahansa niistä), FS2004 kaatui antaen mahdollisuuden lähettää virheraportti Microsoftille (onkohan näitä kukaan lähetellyt...?). Koneellani on palomuurina Zone Alarm -ilmaisversio. Ohjaimina on CH Flight Sim Yoke, CH Pro Pedals + liuta GoFlight-mokkuloita (GF-TQ6, 2 x GF-T8, GF-MCP, 2 x GF166A, RP48), joita olisi vihdoin kiva testata. :(

 

Onko jollain kokemusta tällaisesta? Pitäisikö XP:stä aktivoida jotain em. on-line-yhteyttä varten vai mistähän on kokemus? Onko ZoneAlarm vaarallinen yhdessä XP:n kanssa?

 

T: Vesa

 

P.S. Jouduin vaihtamaan FS2004-paketin kaupassa uuteen, koska asennuspaketin IV levy ei suostunut asentumaan, vaan antoi virheilmoituksen n. 77...78 % kohdalla ja lopetti asennuksen. Uusi paketti toimi (ellei sitten yllä oleva ilmennä jotain uutta joko paketissa tai koneessani).

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ainakin joskus olen törmännyt ZA:lla sellaiseen ongelmaan, ettei se saanut pompautettua kysymysikkunaansa näkyviin Direct3D-tilassa olevalla näytöllä. Koitapa määritellä ZA:ssa manuaalisesti yhteydenottolupa FS9.exe:lle.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Moikka.

 

Ja mikäli et jo ole tehnyt niin ota XP:n oma palomuuri pois päältä, se vaan sotkee kuvioita, eikä sitä tarvitse koska sinulla (ja minulla) on ZoneAlarm.

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Niin, ongelma ilmeni tarkalleen ottaen siten, että FS2004 ilmoitti ladanneensa tiedot Jeppesenin sivuilta, mutta virheilmoitus tuli näkyviin vasta "loading weather" -vaiheessa, aivan kuin softa olisi havainnut jotain vikaa tuossa tiedostossa tai ei olisi löytänyt niitä lainkaan.

 

Joka tapauksessa: tuota virheilmoitusta ei enää (tänään) näkynyt, mutta sen sijaan kone kaatuili koko ajan käytettäessä Real World Weather -toimintoa (sitä vartin välein päivittyvää). Grande finale: äskeisellä noin puolen tunnin testilennolla ei kuitenkaan tapahtunut kaatuilua, joten elämme mielenkiintoisia aikoja.

 

Kiitokset Esalle ja Pekalle, tarkistin nuokin asiat (XP-palomuuri ei ollut päällä).

 

T: Vesa

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään