Esa Sairio

Oma ohje FS 2004:n säädöistä?

4 viestiä aiheessa

Täällä on todella monta kertaa kysytty FS 2004:n säädöistä ja simulaattorin "virittelystä", joten olisiko aiheellista että FS Nordicin ohjeisiin (Olisiko se Tutorials-osastossa) koottaisiin yleisesti tunnetut, FS 2004:ään eniten vaikuttavat parannukset ja säätöohjeet.

 

Totta kai asia on tietokonekohtainen, mutta etenkin uudet FS -käyttäjät kysyvät jatkuvasti asioita, joihin on olemassa vastaukset.

 

Esimerkkinä mm. autogenin default-tiedoston poistaminen käytöstä, maastoa parantavat muutokset tai niiden latautumista nopeuttavat säädöt fs9.cfg failissa, kevyempien pilvien käyttö, paremmat yötekstuurit sekä FS:n omat säädöt ja niistä eniten framerateen vaikuttavat, kuten esim. autogen.

 

yES

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Niinpä. Ehdotin vastaavanlaista, joskin hieman suppeampaa, tietopankkia perustettavaksi siinä vaiheessa kun fs2004 oli tulossa markkinoille. Ei kuullemma ole tarvetta, eikä sitä kuulemma voi toteuttaa kun kaikki koneet kuitenkin ovat erilaisia. Simptis.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Minusta nuo Esan ehdottamat asiat voisi ainakin koota joksikin ohjeeksi, koska noistahan suurin osa on koneriippumattomia.

 

- Ville -

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Niin, kukaanhan ei kiellä esimerkiksi teitä kolmea kirjoittamasta tällaista ohjetta. Jos teistä tuntuu, että sille olisi käyttöä, niin ei muuta kuin näppäimistö laulamaan. Eihän se työ hukkaan mene ;)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään