Guest niko

Verkkolentämisen tulevaisuus?

5 viestiä aiheessa

Näyttää nyt siltä, että tuo FPI on tosiaankin osoitus siitä, että asiat tosiaan voisi tehdä paremmin ja ennen kaikkea käyttäjäystävällisemmin. Ensinnäkin tämä järkyttävä purkkaviritys on varmasti epämiellyttävä käyttää niin kokeneelle netti-pilotille, mutta ennen kaikkea aloittelijoille. Itselläni VATSIM:ssa lentäessäni on ainakin seitsemän enemmän tai vähemmän asiaan kuuluvaa ohjelmaa taustalla avoinna. Näin varmasti on ollut aina ja tulee olemaan, mutta mielestäni ideaali tilanne olisi, että kaikki nämä ”haarat(VATSIM, IVAO jne.)” saataisiin yhdeksi kokonaiseksi verkoksi ja kaikki tarvittava olisi integroituna yhdessä ja samassa paketissa. Tämä takuuvarmasti alentaisi myös kynnystä aloittaa tämä hienon hieno harrastus. Mitä nyt olen viimepäivinä seuraillut, niin monesti on tilanne, että esim. IVAO:n puolella Ruotsissa on johtoa, muttei lentoja ja VATSIMin puolella asiat ovat päinvastoin. En sitten tiedä onko IVAO:ssa enemmän semmoinen ”kunhan tässä lentelen” meininki. Onhan tämä yhdistymisjuttu pelkkää haaveilua, mutta olisihan se hienoa, jos saataisiin niitä ruuhkia muulloinkin kuin suurien flaikkarien aikaan. Mutta mihin tässä nyt sitten ollaan menossa, kun porukka hajaantuu hajaantumistaan? Voisiko asian hyväksi kenties tehdä jotain?

 

Sori vielä, oli ihan pakko avautua ja kertoa miten paljon paremmin asiat voisivatkaan olla. Ehkäpä ne joskus vielä ovatkin... ;)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Uskallanko sanoa että jos haluu lentämiseen edes jonkunlaisen realistisuuden niin oikea paikka on VATSIM vaikka vähän koneet pätkii ja menee maan alle niin silti! eikä niitten softien kanssa ole mitään vaikeeta kunhan ne kerran oppii... tämän on mun kanta ::)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ei ole. Eikä tule.

No tuolla tarkoitin lähinnä sitä, että se tosiaankin on vielä sitä purkkaa, enkä ihan sitä, että kaikilla olisi aina se 5 ja risat niitä softia auki. Mutta itselläni on ainakin niin, että jos lentämisestä haluaa tehdä niin nautittavaaa kuin suinkin mahdollista, vaatii se useamman ohjelman sinne taustalle pyörimään.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Uskallanko sanoa että jos haluu lentämiseen edes jonkunlaisen realistisuuden niin oikea paikka on VATSIM

Ei välttämättä pidä paikkaansa. Mukava ois kuulla kommenttia millanen meno tuolla IVAO:n puolella on FPI:stä puhumattakaan.

 

eikä niitten softien kanssa ole mitään vaikeeta kunhan ne kerran oppii

Tokihan niitä osaa nyt käyttää kun on tullut vajaa vuosi rassattua niitä. Mutta mulla on ainakin ollu ongelmia VATSIM + FS9 yhdistelmällä ihan mukavasti(epävakautta sun muuta kivaa).

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään