Guest Flyer

Friday Nite Fly-In tänään Amsterdamissa

9 viestiä aiheessa

Pieni muistutus vielä, tänään järjestetään todellisuusperäinen flaikkari Schipholilla. Luvassa ruuhkaa. Lentoja on kuitenkin vielä saatavilla, mm. KLM1171 Helsinkiin. ;)

 

www.dutchvacc.nl

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Näyttääpä tulevan kiinnostava ilta... nappasin itsekin yhden harvoista "vapaista" lennoista..

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Oisin voinut tulla mutta ei ollut tänään enää jäljellä mitään lentoa, minkä olisin voinut lentää realistisella koneella, kun ei ole tullut hankittua muita kunnon koneita kuin 767PIC ja 767/757:llä lennot tuppaavat olla sen verran pitkiä ettei aika riitä. :( Noh joskus toiste sitten.. Kyllä niitä flaikkareita tulee.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Jos olisi vatsim kokemusta, niin tulisin ehdottomasti! Schipol yksi meikäläisen suosikkikentistä :D

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tuli vierailtua Amsterdamissa tänään, FIN845Q/846Q. Olin oikein oikein mukavaa, liikenettä riitti ja lennonjohtajat olivat mukavia, rullailtiinkin standilta B18 odotukseen kiitotie 36L ruhtinaalliset 20 minuuttia. :P ;D Mutta ei se mitään, Helsingissä vain reilut puoli tuntia myöhässä. Kiitoksia myös Tihlemanin Tonille Helsingin tornissa kun päästit matkalaisen alas. :)

 

EDIT: Paha typo korjattu.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

No niin. Oma lentoni - ja jo toinenkin takana.. eli myöhäisenä varaajana Bussille löytyi vain British Midlandin vuoro EGLL:lle.. lähdön oli määrä olla 1805utc ja olin "paikalla" 20 min. etukäteen. Koneita riitti - ja tuli koko ajan lisää - niin paljon, että alkoi tuntua jo frameissa.

 

Yksi asia tuli heti mieleen. Täällä on tänään keskusteltu paljon vatsimista, fpista jne... ainakin nyt meni joko sb, sbr tai avc tukkoon, koska joka toisen ehamin johtajan kanssa oli kommunikoitava tekstillä ( ei tavallista). Eli sb:n listalla oli n. 20 konetta näkyvisä => eipä äänet pelanneet.

 

Tein illan toisen lennon tutulta Frankfurtin kentältä Belgradiin (hyppy tuntemattomaan), koska siellä ja koko reitillä näytti olevan atc paikalla. Niin olikin. Tämän homman hauskuuksia on se mitä osasin jo odottaakin aikaisempien kokemusten perusteella: Serbian atc:n kanssa toimiminen poikkesi hiukan itselleni tutusta Keski-Euroopasta ja hetkittäin tuntui kuin olisi lentänyt Afrikkaan (kehitysmaaihmiset - älkää lynkatko!). Ohjeet olivat itsevarmoja, mutta muuttuvia..

 

Päivän verkkolentokeskusteluja lukeneena: Toivon ettei tätä touhua edelleen hajoteta... olen Matin kanssa samaa mieltä "realistisuuteen pyrkimisen tarpeellisuudesta" (siksi vatsim) ja kannatan ainakin lennonjohtajille joitakin "vaatimuksia" - toisaalta aloittelijoiden ( tai keiden hyvänsä) kyykyttäminen ei kuulu tähän harrastukseen. Pätekööt vaikka nakkikioskeilla.

 

Näin perjantai-iltana. Moro!

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään