Jouni Rasmussen

Miten saa Gmaxilla tehdyn koneen näkymään fs:ssä?

5 viestiä aiheessa

tein yksinkertaisen modellin gmaxissa ja tallensin sen mdl muotoon exportissa mut en tiedä mitä pitää tehdä kaikkea ennen kuin se tulee aircraft valikkooon fs:ssä. Itse malli on jo valmis. Olisikohna jossain ohjeita tähän?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kyllä sun nyt täytyy katsoa mallia jostakin valmiista koneesta. Eli sulla tarttee olla sille koneelle oma kansio FS\aircraft hakemiston alla. Ja sieltä koneen omasta kansiosta pitää sitten löytyä samat kansiot kuin muistakin koneista (panel, model, texture ja sound). Ja tämän jälkeen sun täytyy vielä säätää model.cfg ja aircraft.cfg vastaamaan sitä sun koneen tyyppiä jne. Tämä olisi niin iso homma ruveta tässä selittämään, että on tosiaan parempi että harrastat vähän itseopiskelua tutkimalla jotain valmista konetta...

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Joo, mut siis ei tarvi ku vain tehdä noi kansiot + cfg filut säätää. Sitten mikäs se .air filu on??

 

Lento-ominaisuudet muodostuu niistä kahdesta tiedostosta, eli aircraft.cfg:stä ja sitten siitä .air filusta. Siitä .air filestä sun ei tarvi tässä vaiheessa tietää muuta, kuin että sieltä aircraft.cfg:stä löytyy kohdasta "sim=" sen airfilen tiedostonimi (ilman .air-päätettä)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kiitoksia mikko... nyt sain onnistumaan sen että pystyn katsomaan miltä koneeni näyttää..... :D Nyt vain pitää opetella sitten niiden lento-ominaisuuksien muokkaaminen jne... mut enköhän minä nyt yritä ensin ite yrittää niitä juttuja.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään