Guest Lonkka

Fouga Cockpit!

6 viestiä aiheessa

Moi! ;)

 

Ainakin yritetään! Thrustmastereita odotellaan ( toimitusaika 2-3 viikkoa ) ja Cirruksen polkimet ovat olleet DHL:n pöydällä jo viime perjantaista lähtien, vaikka tullin ennakkomaksut tuli maksettua samana päivänä....eli homma lepää tavaraa odotellessa.

 

Ideana olis rakentaa virtuaali-/pc-ohjaamo eteen ja mahdollisimman alkuperäinen ohjaamo taakse.

 

Muuten FM-83:n tarina löytyy sieltä kotisivuilta.

 

Tuskin tässä sen kummempia esittelyitä kaivataan; nimi on Jukka ... ja en ole sukua "Illulle", isäukko oli maasotahommissa Kiestinki-Uhtua suunnalla ja näki korkeintaan sakemannin Stukia kautta veli venäläisen kalustoa.

 

Siinäpä tärkeimmät.

 

T: Jukka 8)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

No niin,

 

Taas uutta verta kotiohjaamokinkereihin! :D

 

Tervetuloa mukaan ja muista piristyttää meitä kuvilla projektin edetessä! Täältä saa sitten apua nopeasti, jos ongelma on ratkaistavissa muiden rakentajien taholta ja #koti-avioniikka irkissä tarjoaa `suhkot´ reaaliaikaista apua!

 

Terveisin,

 

Palstanpitäjät

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kiitos! Kiitos! "Hiljaisena siipimiehenä" tuli seurattua keskusteluanne.... Toistaiseksi ajattelin pitää "Fouga päiväkirjaa" kotisivuillani, mutta katteellaan sitten kun projekti on valmis.

 

Cirruksen polkimet tulivat tänään! Maksoivat pienen omaisuuden, mutta näyttäisivät olevan ERITTÄIN hyvät! Painavat kuin synti, leveät ja sopivat 186 cm pitkälle vaivattomasti sekä hyvän tuntuiset "alla"!

 

T: JJ 8)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Moi

 

Paljonko maksoi tulleineen, veroineen ja rahteineen ne polkimet ? Eli ihan kaikkinensa ?

 

Tero

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Moi!

 

Tilasin ne AVShopin kautta Jenkeistä. Polkimet olivat $395, rahti ( DHL ) $161.84 ja tullit 98 euroa. Eli about 536 euroa.

 

Itse ostoprosessi oli vaikein koskaan kokemani.... Kysyin ensin postikuluja Suomeen, ei vastattu. Tilasin ne, jolloin parin päivän päästä haluttiin varmistus, että olinko valmis maksamaan $161,84 rahdin.... Heillä oli valmiit kaavakkeet hyväksyä/hylätä tilaus ja paljon tekstiä postikuluista etc.

 

No neljäntenä päivänä tuli samansuuntainen "valistusteksti" kalliista postikuluista vastauksena ekaan kyselyyni.

 

Pian tuli email, jossa haluttiin valokuvat VISASTA molemmin puolin ja Suomen valtion antamasta ID-tositteesta ( ajokortti )...meni varmaan BUSH juniorin tilastoihin....!

 

Meni about viikko...ja koska maksua ei otettu kortiltani...tivasin tilannetta. Jeanette "valitteli" viivästystään ja lupasi lähettää polkimet heti....

 

Heillä on hyvä Account-tili josta voit seurata tilanteen kehittymistä.

 

Mutta kaiken kukkuraksi polkimet tulivat DHL:n pöydälle viime perjantaina, jolloin myös maksoin tullin ennakkomaksun heidän tililleen Sammosta Sampoon ( eli näkyy heti )...mutta polkimet saapuivat vasta tämän viikon torstaina...eli seilasivat noin viikon DHL:n pöydillä...???

 

Summa Summarum: taalan kurssin myötä kannattaa hankia suoraan Jenkeista, koska en löytänyt näitä uusimpia Cirruksen pedaaleja USB-väyläisenä ja "varvasjarruilla" Euroopasta. Wanhempaa mallia on saanut ainakin UK:sta.

 

Mutta...Global Air Priority / US Airmail on melkein yhtä nopea ellei DHL:llä nopeampikin! Valitettavasti AVShop ei antanut muita postitus vaihtoehtoja....joten kannattaa kysellä muista Jenkkilän myymälöistä.

 

Kaalliithan ne ovat, mutta tuntuvat erittäin hyviltä! Manuaalit ja USB-kaapeli olivat laatikossa mukana. Samoin kuin jalustan koko pituudelta olevat tarrateipit.

 

Niin kuin WW2 era kaima totesi: "Kerranhan se kirpaisee...". Nillä on muuten "life-time guarantee"...toivotaan, että firma on pystyssä yhtä kauan...

 

T: JJ

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään