Guest churche

Miten yövalaistus paneeliin ?

3 viestiä aiheessa

Yritän tehdä perämiesnäkymää erääseen paneeliin ja kaikki muu on kohdallaan paitsi spotlight tyyppinen yövalaistus. Alkuperäisessä koneessa yövalaistus tulee päälle yhdestä katkaisijasta ja tälle on asetettu oma bitmap, joka ilmeisesti aktivoituu kun tuota valokatkaisijaa käytetään. Ongelmana on että tuon gaugen yöbitmap on se alkuperäinen eli kipparin puolelta. FSPanelstudiolla koitin muuttaa alkuperäisen bitmapin muokattuun perämiesperspektiiviin, mutta ilmeisesti tuo alkuperäinen bitmap on ns. "hard coded", eli sitä ei voi muuttaa.

 

Eli onko jotain simppeliä tapaa miten tekisin uuden katkaisijan joka aktivoisi oman muokatun perämies bitmapin yövalaistuksella ?

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Se on itseasiassa gaugen sisässä se flood light-bitmappi. Eli sun tarttee ottaa selvää, missä gaugessa se on, kopioda/liittää se gauge ja vielä uudelleen nimetä. Sitten sun pitää vielä sieltä gaugen sisästä vetää mirrori sille bitmapille ja tämän jälkeen vielä määrittää se gauge Panel Studiossa siihen sun FO-paneeliin. Yleensä nämä flood light bitmapit on sitten koko ruudun kokoisia...

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kiitos Mikko,

 

Nyt meni hiukkasen yli mun hilseen, eli FSPanel studiossa kyllä näkyy tuo usi bitmap, jonka siihen liitin, mutta se ei näytä vaihtuneen kuitenkaan Flight Simulatorissa. Mitään ohjelmointia en itse osaa. Äsh... vaikeaksi taitaa mennä.

Kiitos avusta kuitenkin

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään