Petri Lehtovirta

Taste of Finnair–valmisateriat K-Citymarket Tammistoon

3 viestiä aiheessa

Lainaa

 

Finnair tekee uuden liiketoiminta-avauksen, ja tuo laadukkaat Taste of Finnair –valmisateriat ruokakauppaan. Ateriat ovat aluksi saatavilla Vantaan Tammiston K-Citymarketista, jonka jälkeen myös muut K-ryhmän kaupat voivat ottaa ne valikoimiinsa. 

”Haluamme tarjota mahdollisuuden Finnair-elämykseen ja arjen luksukseen kotona, nyt kun matkustamista on rajoitettu monin tavoin”, kertoo Finnair Kitchenin toiminnasta vastaava johtaja Marika Nieminen. ”Samalla tämä on meille uusi liiketoiminta-avaus ja työllistää kokkejamme Vantaalla. On erityisen hienoa, että aikana, jolloin suurin osa Finnair Kitchenin työntekijöistä on lomautettuna, voimme uuden kokeilun kautta tuoda tekemistä ja työllisyyttä työntekijöillemme.” 

 

https://news.cision.com/fi/finnair/r/finnairilta-uusi-liiketoiminta-avaus--taste-of-finnair--valmisateriat-k-citymarket-tammistoon,c3215017

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla
Quote

Finnair tuo turvatarkastukset marketmyyntiin

Turvatarkastuksiin sisältyy läpivalaisinlaite, kuusitoista muovikaukaloa ja kaksi kiireen karaisemaa turvatarkastajaa. Lisäksi pakkauksen mukana tulee narukäytävälabyrintti, johon voi asettautua jonottamaan. Lisämaksusta on saatavilla myös täysin hymytön versio, jonka turvatarkastajat puhuvat suomea ainoastaan passiivimuodossa ja englantia vain imperatiiveilla ilman please-sanaa.

”Turvatarkastuksen voi asentaa esimerkiksi omaan keittiöönsä, jolloin saa samalla kätevästi pienennetyksi ateriointiin varattua tilaa niin paljon, että ruokailijoiden kyynärpäät osuvat toisiinsa”, kannustaa Finnairin uusien palvelujen päällikkö Esmo Vanhatalo.

Finnair toteuttaa turvatarkastusmyynnin yhteistyössä Finavian kanssa. Lähiaikoina marketteihin on tarkoitus tuoda kaikkein elämyksellisimmät lentomatkustukseen liittyvät tuotteet ja palvelut.

”Maailman kallein vesipullo saadaan kauppoihin vielä tässä kuussa ja Helsinki-Vantaan taksijonopakettikin hyvissä ajoin ennen joulua”, Vanhatalo kertoo.

”Vuodenvaihteen jälkeen lanseerataan lentomeluäänitallenteet sekä turbulenssikoje, jonka voi sijoittaa minkä tahansa tuolin alle. Kesämyyntiin taas saadaan puolen neliömetrin kokoinen käymälä, jonka hintaan sisältyy 20 hengen vessajono.”

http://cheatingu.com/uutissirkus/?p=3454

2 henkilöä tykkäävät tästä

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään