2 viestiä aiheessa

Legendaarinen "Fighter Legends"- lentonäytös tulee siirtymään pois Duxfordin maineikkaalta kentältä. Paikkaa ei vielä tiedetä.

Imperial War Museum ja The Fighter Collection ovat sopineet siirtymisestä kustannusten järkeistämiseksi. Korona ja taloudelliset realiteetit tulivat sielläkin päärooliin.

Hyväntekeväisyydellä pääosin toimiva IWM on näin pakon sanelemana toimittava. 

Viime vuoden "Fighter Legends" oli siis viimeinen Duxfordissa pidetty hieno airshow. Toivottavasti uusi paikka löytyy ajatellen ensi vuoden näytöstä.

KEEP THEM FLYING!!

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ymmärtääkseni IWM järjestää kuitenkin vielä tänä vuonna yhden näytöksen Duxfordissa, jota ei ainakaan vielä ole peruutettu. 19. ja 20. syyskuuta, 80th Anniversary Duxford Battle of Britain Airshow.

Esiintyjälistalla näyttää olevan 10 Spitfirea, Battle of Britain Memorial Flight (Spitfireja, Lancaster, Hurricane), Red Arrows, Great War Display Team (1. maailmansodan aikaista kalustoa replikoina), 2 Mustangia, Yak-3, Harvard, ja muutama modernimpi lentolaite, mm. The Blades-taitolentotiimi joka lentää Extra 300:lla, ja BAC Strikemaster-pari.

https://www.iwm.org.uk/airshows/duxford-battle-of-britain-airshow/flying-list

Mutta nyt on sitten valitettavasti nähty viimeinen IWM:n ja The Fighter Collectionin yhteinen näytös Duxfordissa. Poismuutosta löytyy jo useampikin juttu.

http://warbirdsnews.com/warbirds-news/iwm-duxford-and-the-fighter-collection-announce-relocation-of-flying-legends-air-show.html

Katselin tämän syyskuun näytöksen facebooksivua, ja siellä ihmiset ovat kovasti huolissaan siitä miten järjestäjä pystyy takaamaan turvaetäisyydet katsojien välillä. Eipä se välttämättä helppoa ole, kun/jos kaikki haluavat tuppautua eturiviin. Järjestäjät sanovat rajoittaneensa myytyjen lippujen määrää. Kaipa se jotain auttaa. Ja kasvomaskit mukaan.

Muokattu: , käyttäjä: Ilkka Mäkelä

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään