Antti Vaara

Whirlpoolista kokemuksia

2 viestiä aiheessa

Tällainen piti laittaa loppukaneetiksi maahantuojalle. Kun myyjäliikkeelle tekemäni reklamaation jälkeen rahat arkusta ja kuluista olivat tulleet ja p**ska pakastearkku haettu pois.

Reklamaation (myyjäliikkeelle -> kaupan purku) jälkeen W oli vielä toimittamassa minulle täsmälleen samanlaista arkkua kuin tuo ei-toimiva oli. Pikkuhiljaa alkaa verenpaine ja punoitus naamalta laskea normaalille tasolle. Tuo pitkä maili ja liitteet eivät tässä ole mukana, mutta YV:lla saa minulta tähän liittyvät dokkarit ja mailit jos jotakuta ne kiinnostavat. Niin, W vielä vastusti reklamaatiota sillä että heidän tuotteensa toimii kuten pitääkin!!!

Jakelu: Whirlpool asiakaspalvelu, BCC:nä hyvät ystävät ja kylän miehet/naiset

Hei Jussi,

Omin sanoin olette kertoneet, että laite toimii juuri niin kuin on tarkoitettukin. Olitte sitten toimittamassa minulle samaa paskaa uudessa paketissa! Ilmeisesti halutut lämpökäyrät on piirtänyt italialainen graafikko "piirretäänpäs tähän monttu", muutakaan järkevää selitystä en näille ongelmille ole saanut.

Miellän tämän "SENSING THE DIFFERENCE" -lauseen kyllä tänään aivan eritavalla kuin aikaisemmin!

Tätä pakastearkkuahan ei voinut käyttää pakastamiseen, kun pikapakastus ei pysynyt päällä. Eikä myöskään esim. marjojen säilyttämiseen, kun lämpötilavaihtelu oli noin rajua 18-36 astetta ilman ympäristötekijöiden muutoksia (liitekuva), tämä siis myös huollon tekemän mittauksen perusteella. Edes hiirtä ei heiluteltu.

Em. lisäksi täytyy kyllä sanoa että Whirlpoolin asiakaspalvelu on täyttä sontaa!

Suosittelen lämpimästi muksuilleni, ystävilleni, naapureilleni ja hyvänpäivän tutuille ja tuntemattomille että pysyvät visusti erossa W:n kaikista tuotteista, pelkästään asiakaspalvelun asenteen vuoksi. Eikä minua haittaisi pätkääkään, jos joku laittaisi someen jotain tästä asiasta puolestani, kun itse en ole siellä.

Yli puoli vuotta ensimmäisen vikailmoituksen teon jälkeenkin tulee vastaukseksi vain "haistapaska" -vastauksia, kuten alla

Suora lainaus: "antamasi tilannekuvauksen perusteellahan olet ilmaissut, että laite ei ole täysin toiminut kuten ohjeistuksissa sanotaan. Valitettavasti en tiedä kaikkia ympäristötekijöitä, joten sen perusteella en osaa sanoa onko viasta vai ominaisuudesta kyse.

Voi olla että on kyse juuri sillä hetkellä ollut väliaikaisesta
ohjelmallisesta häiriästö - vähän niinkuin joskus tietokone menee sellaiseen tilaan, ettei se reagoi esim. näppäinten painalluksiin tai hiiren liikutuksiin. Koneen kun käynnistää uudelleen se useimmiten toimii taas normaalisti.
"

Tosin en ole aivan varma mikä tuo häiriästö on, mutta oletan ettei mitään positiivista.

Onneksi Suomen kuluttajansuojalain puitteissa minun tuli tehdä reklamaatio myyjäliikkeelle ja pääsin siten ohittamaan asiakaspalvelut. Tämän jälkeen asia ratkesi lopullisesti parissa tunnissa. Rahat ja aiheutuneet kulut palautettiin sekä romu on haettu pois.

Nämä "Tilapäiset häiriöt" siis kestivät yli puoli vuotta, kuten tämän pitkän mailiketjun päivämääristä voi nähdä.

Uskoisin että myös paikallinen huoltoliikekin sai osansa tästä sonnasta.

BCC:läisille vielä liitekuvana muutaman päivän ajalta lämpömittarin min- ja max-arvot tuolle ECO-asetuksilla olleelle pakastearkulle.

Hyvästi!
Antti Xxxxx

ps. Nyt talossa kiinalainen 300L arkku, jonka lämpötilahystereesi näyttäisi muutaman päivän kokemuksella
olevan 4 astetta (-19.5 ... -23.5). Eikä mitään häirästöjä!

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Joo, päivän paras. Meinas tulla kusi housuun nauraessa, kun tuli W:ltä palautepyyntö heidän asiakaspalvelunsa toimivuudesta. Piti aukaista weppisivu ja antaa rastiruutuun tms. vastauksia, paitsi yksi "montako päivää meni tapauksenne ratkaisuun". Kyseiseen vastausboxiin mahtui vain kaksi numeroa 8O :lol: :lol: :lol: . Yritin jopa kahta C-kirjainta, jos roomalaiset numerot olisivat toimineet... ei toiminu

2 henkilöä tykkäävät tästä

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään