Jorma Sipiläinen

Perinteinen Bike 'n Fly Hangossa la 8.8.

4 viestiä aiheessa

Huomio kaikki ilmailijat ja muut.

Hangon lentokerho ry järjestää 8.8.2020 perinteisen Bike 'n Fly tapahtuman, johon voi osallistua vaikka lentokoneella tai moottoripyörällä. Tapahtuma on yhtä aikaa Hangossa järjestettävän Poker run tapahtuman kanssa, joten paikalle voi hyvin saapua myös veneellä. Kentältä ei ole kovin pitkä matka keskustaan veneitä katselemaan, mutta niin pitkä kuitenkin, että taksi tai muu autokyyti on melkein pakollinen. Valitettavasti meillä kerholla on rajalliset mahdollisuudet tarjota kyytiä keskustaan, jos tapahtumamme  osaanottajamäärä on suuri.

Juhlistamme myös Hangon lentokerhon 75v. juhlavuotta!

Ohessa tapahtuman mainos.

Ja lisätietoja mielenkiintoisesta Poker Run tapahtumasta löytyy osoitteesta pokerrun.fi

Mahdolliset tiedustelut allekirjoittaneelle, etunimi.sukunimi@gmail.com

Tervetuloa!

Bike-n-Fly 2020 fi - ohjelma.jpeg

Bike-n-Fly 2020 sve - program.jpeg

Bike-n-Fly 2020 sve - info.jpeg

Bike-n-Fly 2020 fi - info.jpeg

Muokattu: , käyttäjä: Jorma Sipiläinen
1 henkilö tykkää tästä

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla
Lainaa

Valitettavasti meillä kerholla on rajalliset mahdollisuudet tarjota kyytiä keskustaan, jos tapahtumamme  osaanottajamäärä on suuri.

Hangossa on tultu käytyä muutama kerta lentäen ja sehän on yleensä ollut taksikeikka jos on kiinnostanut kaupungilla käyminen. Ei liity varsinaisesti tähän tapahtumaan, mutta onko Hangon lentokerholla sattumoisin käytössä paria polkupyörää lainattavaksi tai vuokrattavaksi kun taas joskus tulee visiitille sinne suuntaan? Voi olla että olisi kysyntää tai sitten voi taas olla, ettei ilmailijoita fillarireissut lentomatkan päätteeksi kiinnosta..

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Muistutus kaikille ensi lauantain 8.8. Bike 'n Fly Hangossa. Helikopterikyytiä on tarjolla myös lentokentältä käsin Robinson R44 kopterilla ja mahdollisuus myös saada kyyti keskustaan. (Hinnat sovittava erikseen). Poker Run tapahtuma keskustassa: Ohjelma alkaa veneiden yhteiskäynnistyksellä keskustassa klo 12.

 

Ja fillareista: Meiltä löytyy kaksi kappaletta ja niitä saa lainaksi. Soittakaa minulle jos haluatte lainata niin järjestyy varmasti. Puhelinnumero löytyy lentopaikat.fi

1 henkilö tykkää tästä

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla
7/25/2020 at 12.42, Mikko J Virtanen kirjoitti:

Hangossa on tultu käytyä muutama kerta lentäen ja sehän on yleensä ollut taksikeikka jos on kiinnostanut kaupungilla käyminen.

Kun pistäytyy lentolaitteella EFHN:ssa ja haluaa käydä kaupungilla kannattaa ottaa yhteyttä allekirjoittaneeseen etukäteen. Ulkoilutan koiraani lähes päivittäin kentällä ja voin ajoittaa kentällä käynnin sopivasti, jos mahdollista.

Rodney

P.S. Pieniä Hanko sightseeingejäkin on tehty, mutta Sofia Belfortin olinpaikkaa Hangossa en tiedä. :cool:

1 henkilö tykkää tästä

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään