Petri Lehtovirta

Finavia kehoittaa käyttämään kasvomaskeja

1 viesti aiheessa

Suu-nenäsuojaimien käyttöä edellytetään jatkossa kaikilta lentoaseman työntekijöiltä, jotka työskentelevät asiakasrajapinnassa. Lisäksi Finavia suosittelee vahvasti, että myös matkustajat käyttäisivät maskia lentoasemalla liikkuessaan.

 

"Pyydämme matkustajia käyttämään omia maskejaan aina lentoasemalla liikkuessaan. Sopiva maski on hyvä hankkia osana muita matkavalmisteluja. Tällä hetkellä olemme lisäksi varanneet rajallisen erän suu-nenäsuojaimia annettavaksi pyydettäessä niille matkustajille, joilla ei vielä ole omaa maskia mukanaan. Maskeja on jo ollut kenttähenkilöstön käytössä, mutta jatkossa Finavia edellyttää niiden käyttöä asiakaspalvelutehtävissä kaikissa työpisteissä, joissa ei ole erillistä suojapleksiä.

Finavia tarjoaa lentoaseman asiakasrajapinnassa toimiville yrityksille ensimmäisen suu- ja nenäsuojainerän ja velvoittaa yritykset sen jälkeen pitämään huolta henkilöstönsä suojaamisesta omatoimisesti."


https://www.finavia.fi/fi/uutishuone/2020/finavia-laajentaa-maskien-kayttoa-lentoasemillaan-matkustajien-ja-henkilokunnan

1 henkilö tykkää tästä

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään