Jarmo Toivanen

Ruuan ennakkotilaukset (AY mannertenväliset / business)

7 viestiä aiheessa

Te varmaan tiedätte, jotka lennätte koko ajan: Miten Finnairin mannertenvälisten lentojen ruuan (business) voi ennakkoon tilata? Kun kuulemma saisi valita pääruuan halutessaan ennakolta. Valikossa on vain "vaihtoehto 1 , 2,  3 (businessluokka)" Kysyin tätä puhelinpalvelusta - eivät tienneet, lupasivat vastata sähköpostilla. Vastaus tulikin, pistän sen oheen (kielioppivirheet heidän) 

"Lupasin palata sähköpostitse asiaan koskien yhteydenottoanne.
Tarksitin asian eli ne ``vaihtoehto 1, businessluokka`` viittaa juuri niihin aterioihin, jotka kävimme puhelussamme läpi.
Voitte siis varata ennakkoon, jonkun nuista pääruuista.
Alla linkki nettisivuillemme, mistä näät ateriat. "

Mukana oli linkki josta voi avata ne ruokalistat. Noh, esim AY73 on 5 pääruokavaihtoehtoa, mikäs näistä on nyt 1, 2, tai 3.

Soitto sinne  uudelleen (koska sähköpostiviestiin ei voi vastata): ei tiennyt edelleenkään asiakaspalvelu sitä,  miten asiakas pystyy valitsemaan pääruuan ennakolta ja samalla tietämään, mikä on kukin numeroitu vaihtoehto. 

Täällä joku varmaan tietää paremmin?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Voiskohan ongelma liittyä Finnairin nettisivujen uusintaan. Katsoit ilmeisesti vaihtoehdot täältä https://www.finnair.com/fi-fi/nordic-kitchen--ruoat-ja-juomat-lennolla/businessluokan-menut-finnairin-lennoilla , ja tuolta sivulta jos klikkaa 'valitse ateriasi ennakkoon' -painiketta, pääsee lopulta vaan valitsemaan numeroita? Just nyt ei ole yhtään kaukolentobisnestä varattuna itselle niin ei pääse kokeilemaan.

Muokattu: , käyttäjä: Tatu Koiranen

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ottamatta kantaa aterioihin sen enempää kun että ovat K-kaupan mikroaaltouuniannoksia pienempiä ja joila ei nälän poislähdön kanssa ole mitään tekoa, niin totean että onpas suomen kielen taito mennyt Finnairin asiakaspalvelussa heikoksi. 

1 henkilö tykkää tästä

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kyllä tässä on nyt päässyt nettiin livahtamaan hiukan raakile systeemi. Valintana on 1, 2 ja 3 ilman mitään referenssiä ruokalajeihin. AY122:ssa näyttäisi olevan tarjolla juurikin 3 vaihtoehtoa, mutta onkohan nuo nyt sitten samassa numerojärjestyksessä vai mikä meininki... :hmm:

 

Clipboard01.jpg

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kokeiltiin vielä kerran asiakaspalvelua. Tällä kertaa pistin tanskalaisen puolison chattaamaan niiden kanssa. Olen nimittäin joskus havainnut, että ulkomaalainen saa "parempaa" palvelua. Lopputuloksena oli vastaus että kyseessä olisi lennon ruokalistan "kolme ensimmäistä pääruokaa".

No juu, AY73 listalla se kolmas on joku vaihtuva annos, "kysy lisätietoa koneen henkilökunnalta". Sen jälkeen ruokalistalla on vielä pari muuta vaihtoehtoa.

Aikamoista arvontaa tämä on, ja luultavasti eteen tulee jotain muuta, mitä on luullut valitsevansa.

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ajan henkeä kyllä mainiosti kuvastaa miten niinkin yksinkertaisesta asiasta kuin kalorien tarjoilu mahdollisimman herkullisessa muodossa saadaan aikaiseksi yllä olevan kuvan mukainen hässäkkä. Toki todellisuudessa osa noista valikon moninaisista vaihtoehdoista paljastuvat tarjottimella aivan samoiksi, mutta erityismaininnan kikkailussa ansaitsee kyllä tuo "Hindu-ateria", joka Hesasta, Delhistä ja Goalta on kasvisateria, mutta muualta lähtiessä ei ole.

Niin, ja ehkä bisneksessä lentää sen verran paljon insinöörisväkeä, että tuo nyt tarjottu anonyymi kolmen option listaus on asiakkaalle keskimäärin ihan riittävän :D

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään