Jani Salo

DirectX 9 välttämätön ??

4 viestiä aiheessa

moi

 

Taas näitä kymysys/ongelmia pukkaa :P

 

Huomasin juuri että en ole vielä installoinut koneelleni lainkaan DirectX 9 ajureita. Onko tuo ohjelma välttämätön peleille ja FS2004:lle ? Tuossa olen jo muutaman kerran lennellyt ja ihan hyvin on FS toiminut ilman niitä ajureita.

 

hain sitten Windows sivuilta DirectX 9c ajurit ja käynnistin installerin: Painoin I accept the agreement > Next > ja sitten tuli teksti Installation complete ja vaihtoehtona Finish nappi.

 

Mitään installointia en nähnyt tapahtuvan ja kun katsoin C:\Program Files hakemiston niin siellä ei ollut directx kansiota :P mikähän nyt k**ee ?

 

Jani

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

DX9 on välttämätön FS2004:lle ja monille muillekin vähän uudemmille jollain lailla näyttöä ja ääntä enemmän käyttäville ohjelmille. DX:ää ei asenneta program filesiin vaan Windowsin systeemikansioihin. Käytössä olevan version näet DXDIAG-ohjelmalla.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

oli se näköjään sitten installoinut tuon directx:n sinne koneelle kun tein run komennon kautta dxdiag diagnoosin ja se meni läpi.

 

Jani

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Onko sulla esmes Windows XP SP2 asennettuna? DX 9.0C tulee sen mukana. Jos se on jo asennettu, päivitys vain toteaa tilanteen, eikä varsinaisesti tee mitään.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään