Tommi Lindgren

Harvinainen onnettomuus keskeytti Finnairin lennon Saksasta Helsinkiin: ”Kävi selväksi, ettei kone enää lennä”

5 viestiä aiheessa

Münchenistä Helsinkiin keskiviikkoiltana lähdössä ollut Finnairin lentokone joutui kentällä poikkeukselliseen onnettomuuteen, jonka vuoksi lento on nyt peruttu.

Koneessa matkustajana ollut Ilta-Sanomien toimittaja Tommi Lempinen kertoo, että ensin henkilökunta kuulutti, että matkatavaroita lastatessa haarukkatrukki osui koneeseen.

– He kertoivat, että asiaa selvitellään. Hetken kuluttua tuli jatkokuulutus, jossa kerrottiin, että trukki meni koneen rungosta läpi ja kone on lentokelvoton, Lempinen sanoo.

 

 

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006099823.html

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Vaikka iltasanomat uutisoikin juttunsa miten sattuu, niin miksi tämän ketjun otsikko ei ole "Kuormain rikkoi Finnairin koneen Münchenissä" tms järkevää?

3 henkilöä tykkäävät tästä

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Just viime viikolla ihmettelin kun on nykyään noi ajettava high loaderit. Eli otetaan kontti ja ajellaan se alustalle. Monta siirtymistä koneelle ja takas. Joskus kun vielä itse olin platalla töissä, niin noi oli kaksiosaisia ja pysyivät paikallaan. Van alustoja siirretiin kohdille.

Johan tuossa osumisen todennäköisyys luulisi nousevan jos luukulle ajetaan 10 kertaa yhden ajamisen sijaan. Ilmeisesti ei kuitenkaan niin paljoa, etteikö olisi jostain syystä parempi laite. Olisi mukava tietää miksi.  t. kuormaaja vm -87 :-)

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään