Juha-Matti Lavonen

TUIfly Nordic lopettanee lähilennot kolmelta kentältä

3 viestiä aiheessa

"TUI suunnittelee siirtävänsä Helsinki-Vantaan, Malmön ja Oslon kentiltä lennettävien lentojen operoinnin yhteistyökumppaneilleen Norwegianille ja Jet Timelle. Muutos ei kosketa kaukolentoja. Syyksi mainitaan lomailijoiden aiempaa suuremmat vaatimukset joustavuudesta ja valinnanvarasta. TUI käy kustannussäästöistä keskustelua ammattiliittojensa kanssa.

Mahdolliset muutokset koskettavat noin 150 työntekijää Malmön, Oslon ja Helsingin toimipisteissä. TUI ei vielä osannut täsmentää kuinka suuri määrä tästä on lentävää henkilöstöä tai mikä on osuus Suomessa. Neuvottelut ovat vasta alussa ja ne käynnistettiin 10. syyskuuta."

http://www.lentoposti.fi/uutiset/tui_ulkoistamassa_pohjoismaiden_l_hilennot_norwegianille_ja_jet_timelle_kaukolennot_ennallaan

Muokattu: , käyttäjä: Juha-Matti Lavonen

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

TUIlla on nyt vähän lennot sekaisin pohjolan ulkoistamisuutisen jälkeen. Matkoilla nähty jo mm. Olympus, Hollannin TUI ja Wamos. Lieveilmiöt julkaistamisen jälkeen syövät aina osansa  "säästämisestä" ....  Kenenköhän palkkalistoilla TUIkun cabin crew on nykyään? Jos saman kuin Jet Timen olivat molemmat aikoinaan niin miksi pitää lyödä keppiä pinnoihin?? ... Niin tai kai se on sama mitä suomen kultapossukerhoa edustaa, Pohjoismaissa on oikeitakin ammattiliittoja, liekö käsky käynyt? 

Muokattu: , käyttäjä: Timo Helenius

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään