Arne Wallen

Maarianhaminan DC-3

6 viestiä aiheessa

Eli Nya Åland lehden mukaan Finnair poistaa ensi tiistaina metsässä olleet onnettomuuskoneen jäänteet, ovi jää paikalliseen museoon.Kuvan mukaan melko isojakin osia vielä paikalla vuodesta 1963.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kuvasta voisi päätellä, että siellä on enempi tai vähempi koko kone. Mikä mahtaa olla tarkka paikka; luulisi näkyvän Karttapaikan tai Google Mapsin ilma- tai satelliittikuvistakin, mutta en pikaisella hakemisella löytänyt paikkaa.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Nyt vaan kaikki kiireellä hakemaan pala maamme ilmailuhistoriaa hyllynkoristeeksi tai rantasaunan seinustalle somisteeksi. No, eihän noita palikoita ole ollut kuin kohta 60 vuotta tuolla noukittavana. :hmm: 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Yksityiskohtana Forssan Lehteen pakinoinut Seppo Pirhonen muisteli, että radiossa perjantaina 22.11.1963 klo 21 alkanut nuorten musiikkiohjelma "Kaleidoskooppi" katkaistiin ylimääräisellä uutislähetyksellä koskien presidentti Kennedyn murhaa. Silloin Pirhosen muistikuvien mukaan kodissa ihmeteltiin, että taasko jotain tapahtui, kaksi viikkoa sitten uutisena oli lento-onnettomuus. Ikäänkuin sama radio-ohjelma Kaleidoskooppi katkaistiin myös perjantaina 8.11. 1963 Maarianhaminan lento-onnettomuuden takia.

    

Muokattu: , käyttäjä: Simo Lallukka

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään