Hannu Tiitu

Galleriat pois muodista?

6 viestiä aiheessa

Heip! Onko kuvien lähettäminen foorumille mennyt pois muodista? Yritin löytää Tikkakosken lentonäytöksen kuvia, mutta ihan heti ei osunut silmään. Entisen foorumin aikaan kuvien lähettäminen oli käsittääkseni melko aktiivista, ja niitä oli kiva katsella esim. tapahtumista.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Niin, itsehän vanhalla foorumilla kävin katselemassa hyvinkin paljon kuvia. Täällä on jäänyt kokonaan kun etusivulla näkyy vain linkit neljään kuvagalleriaan ilman mitään viittausta siitä mitä siellä on viimeksi tapahtunut, onko tullut jotain uutta tms. Sekä toki sekin, että galleria ei ole lainkaan helposti lähestyttävä jos sinne menee vilkaisemaan. Pakko sanoa, että tavallinen keskusteluformaatti toimi tässä ainakin satunnaiskatselijan kannalta paremmin.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Samaa mieltä ylläolevien kanssa. Vanhalla foorumilla tuli kuvia katsottua varsin ahkerasti, mutta nykyisin lasken kuvat menemään läpi kiinnittämättä niihin suurtakaan huomiota. Voiko ylläpito kiinnittää tähän seikkaan huomiota?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Samaa mieltä olen minäkin...

Kuvat voisivat olla kyseisen kaupungin kohdalla, kuten oli ennenkin. Vanhempi systeemi oli kuvissa parempi.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Komppaan itsekin, ja kertonee jotain sekin kun vasta nyt bongasin tämän keskustelun.

Matkustelen aika paljon ja aikaisemmin tuli aina laitettua kertomus kuvineen, mutta nykyinen sivusto on yksinkertaisesti niin paska ettei tätä ole tullut enää tehtyä ja sama näyttää olevan tilanne monilla muilla. Tässä on ollut vaikka mitä kierrosta Etelä-Amerikassa ja Afrikassa yms mistä mielellään olisi kyllä kuvia laittanut mutta.....

1 henkilö tykkää tästä

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään