Kai Lilja

Häämatka Thaimaahan - Lennot - A380 - KYSYMYS

6 viestiä aiheessa

Moikka kaikki! :)

Nyt on vihdoin päästy vihille ja syyskuun alussa on edessä kahden viikon mittainen häämatka Thaimaahan! Miksi juuri sinne? No en ole vielä tähän ikään mennessä päässyt siellä käymään ja pääsen merkkaamaan yhden tavoitteen listaltani: Check! :thmbup:

KYSYMYS, kokeneemmille maailman matkaajille:

Lähtö on Helsingistä ja kohde on Bangkok. Hotellia ei tarvita, vai tuleeko edullisemmaksi ottaa myös hotelli, vaikka ei siellä asuisikaan?

Tärkein pointti on se, että haluaisin vihdoin viimein päästä matkustamaan A380 kyydissä! ;D Ja tietysti edullisin vaihtoehto, koska, valitettavasti työttämän budjetti ei anna mahdollisuutta makoilla Suit-osastolla! :lol: Mielellään vain yhdellä pompulla. :thmbup:

Tuhannet kiitokset kaikista vinkeistä, tiedoista ja avusta!

Happy Landings for all!

-Kaitsu

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Qatar Airwaysilla löytyy aika edukkaita lentoja. Doha-Bangkok välillä tosin ehtii nauttia vain 7 tuntia A380 koneesta. Osa päivistä on B777:lla, tarkkana kun valitsee.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Onnea!

Qatar Airways saattaa olla edullisin vaihtoehto A380-kokemukseen, kuten mainittua syytä olla tarkkana lennon valinnassa välillä DOH-BKK. Qatarin oma sivu kyllä käyttäjäystävällinen, helppo valita lentoja. Syyskuussa näyttää ainakin lauantaisin löytyvän A320-A380 yhdistelmä HEL-DOH-BKK ja paluussa A380-B787 perjantaisin lyhyillä vaihtoajoilla. Qatarilla tapana välillä lähettää viime hetken up grade -tarjouksia  yksittäisille lentoväleille sopuhintaan, sitä voi kyllä suositella jos hinta natsaa.  Syyskuu on matalasesongin aikaa, sopivan hintaisia A380-lentoja saattaa löytyä vaikka Saksan kautta, Thai Airwaysilla, Singapore Airlinesilla yms.

Ette siis tarvinneet hotellia, jos tilanne muuttuu niin syyskuu on edullista aikaa Bangkokin hotellimarkkinoilla, hyviä hotelleja saatavilla huokealla. SkyTrain (BTS) ja metro (yksi linja) helpottavat liikkumista huomattavasti, taksit tuppaavat juuttumaan ruuhkiin. Syyskuu on sadekautta, vettä saattaa tulla välillä reippaastikin.

Muokattu: , käyttäjä: Marko Pajunen

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Qatar Airways on varmasti matkanne arvoinen kokemus. Vahva suositus heidän Airbus A380 lennoista Doha-Bangkok reitillä. Lentoaika vain todellakin saisi olla pidempi... Onnittelut! 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään