Sami Puro

Finnair avaa reitin Hannoveriin

1 viesti aiheessa

https://company.finnair.com/fi/media/kaikki-tiedotteet/tiedote?id=2936739

Lainaa

Finnair jatkaa kasvuaan Saksassa ja avaa uuden, viiden viikkovuoron reitin Hannoveriin 29. huhtikuuta 2019. Reitistä tulee päivittäinen ja ympärivuotinen 1. kesäkuuta 2019 alkaen. Hannover on yksi Pohjois-Saksan suurimmista kaupungeista, ja se isännöi vuoden ympäri useita tärkeitä messuja ja suurtapahtumia. Hannover on Finnairin seitsemäs kohde Saksassa ja muut kohteet ovat Berliini, Düsseldorf, Frankfurt, Hampuri, München ja Stuttgart.

"Olemme iloisia avatessamme uuden reitin Hannoveriin ja jatkaessamme kasvuamme Saksassa, joka on tärkeä markkina-alue Finnairille. Jo tällä kesäkaudella 2018 olemme lisänneet merkittävästi läsnäoloamme Saksan markkinoilla kasvattamalla kapasiteettiamme noin 35 prosenttia viime kesään verrattuna", sanoo Finnairin kaupallinen johtaja Juha Järvinen.

Kapasiteettia lisätään myös valituilla Euroopan reiteillä kesäkautena 2019. Finnair lisää neljä viikkovuoroa Barcelonaan kesäkuun alusta kesäkauden loppuun saakka ja Reykjavikiin voi lentää päivittäin, kun reitti saa yhden uuden viikkovuoron. Lisäksi Varsovan reitille tulee lisävuorot lauantaille ja sunnuntaille.

Finnair lisää kapasiteettiaan myös Helsinki-Dubai-reitillä tulevana talvikautena 2018. Kaksi Dubain viikkovuoroa lennetään A350-koneella kapearunkokoneiden sijasta, ja yhden viikkovuoron lisäyksellä suomalaiset voivat lentää tähän suosittuun matkakohteeseen seitsemän kertaa viikossa.

"Lentämällä osan ensi talven viikkovuoroista A350-koneella, voimme tarjota asiakkaillemme Finnairin businessluokan palveluita, kuten vaakatasoon laskeutuvat vuodeistuimet, tällä suositulla työ- ja vapaa-ajan matkustuksen reitillä", Järvinen lisää.

Uudet lentovuorot ovat nyt myynnissä Finnairin nettisivuilla osoitteessa finnair.com.

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään