Guest Xilex81

Colin McRae 4 lukitut autot

9 viestiä aiheessa

Niin, eli kysyisin onko mitään muuta tapaa saada ne lukitut autot ajettaviksi, kuin suorittamalla Championship moodi, vaikka jollain pikku huijauksella?

 

PeterG

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Nättiä mutta aika epärealistista, ei oikein kunnollista tuntumaa. Vahvuus on erittäin hyvin toimiva moninpeli mikä rallipelissä on ykkösjuttu. Realismia löytyy Richard Burns Rallysta.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ajotuntumaltaan tämän hetken ykkönen on ilman muuta Richard Burns Rally. Siinä tuntee ihan "oikeesti" ajavansa kilpaa. Rally Trophy on ajettavuudeltaan myös loistava ja kun autotkin on täysin erilaisia tuohon Riku ralliin verrattuna niin kannattaa sitäkin kokeilla.

 

Colineita olen pelaillut ykkösestä neloseen asti. Ykköstä ja etenkin kakkosta tuli joskus ajeltua todella paljon. Kolmosessa ja nelosessa tuli sellainen ongelma, että rattia ei tahtonut saada kunnnoliisiin säätöihin mitenkään. Eri akselit kaasulle ja jarrulle eivät toimineet kunnolla ja ohjaus oli aina jotenkin omituinen; joko aivan liian hidas tai sitten niin levoton että auton pitäminen tiellä suoralla pätkälläkin teetti töitä. Näppikselläkin oli helpompi ajaa kuin ratilla. Jotenkin tuli sellainen olo, että Colinin komosessa ja nelosessa ohjaus oli otettu suoraan konsoliversioista eli sovitettu pädiä eikä rattia varten. Tämän takia kolmosta ja nelosta ei juuri jaksanut pelailla.

 

//Juha

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Sen verran vielä edelliseen lisäten, että kyllä sellainen rallipeli on mielestäni surkea viritys josssa näppiksellä ajaa parempia aikoja kuin kunnon ratilla (Momo, se punainen)

 

//Juha

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tätäpä tuli ihmeteltyä parissa sessiossa tuttujen kanssa kun näppismies kiilasi pari kertaa kärkeen momomiesten edelle. Sitten kun näppismies joutui F1-kisaan samassa porukassa niin edessä oli momon osto. ;D

 

Rally Trophy on totta vie mainio pakkaus. Kun nyt tuli puheeksi niin emme ole saaneet XP-kaudella enää monipeliä toimimaan ja ennenkin vain lähiverkossa. Olisiko ideoita? Lobbyssa saattaa pelitoveri vilahtaa mutta peliin asti eivät pääse mukaan?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään