Ville K Kari

Pitäkää lentoasema siistinä!

4 viestiä aiheessa

Kävin poikani kanssa viikko sitten 22L kallioilla koneita ihailemassa. Oli aika surullista nähdä missä kunnossa nuo kalliot olivat: kertakäyttögrillejä, tupakantumppeja, nuuskapurkkeja, juomatölkkejä, karkkipapereita, nenäliinoja, viinapulloja, muovia, muovia ja muovia. Mainitsinko jo kertakäyttögrillit? 

No, kyselin lennonjohtaja-kollegoiltani, notta olisiko kellään intoa lähteä siivoamaan tuo ilmailukulttuurillinen pyhättö? Ja kyllä, saatiin kasaan iskuryhmä, jonka voimin käytiin keräämässä suurin osa tuosta saastasta pois. Yli 25 jätepussia saatiin kerättyä pois, mutta pussit loppuivat kesken. No jäi se paikka paljon siistimmäksi, mutta pientä lasinsirua ja tupakantumppeja jäi vielä pilaamaan ihmisten konebongausnautintoa. 

En usko, että varsinaiset konebongaajat tahallaan luontoa roskaa, mutta jos jokainen kävijä vaivihkaa kuljettaisi alueelta pois edes yhden roskan, niin alue myös pysyisi siistinä jatkossakin. Ei mulla muuta. Viihtyisiä kesähetkiä 22L kallioilla kaikille!

OI000037-01-01.jpg.256864dc6bca88f961dac1a290ac5e78.jpg

16 henkilöä tykkäävät tästä

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Hienosti tehty Ville ja koko puhdistustiimi. Hatunnoston paikka! 

Ja samalla yhdyn Villen kommenttiin, että jos jaksetaan viedä roskia kallioille niin ne pitää kyllä jaksaa viedä poiskin. Koko paikkahan taitaa muutenkin olla lopettamisuhan alla, että on entistä tärkeämpää pitää paikasta huolta - ja toki muutenkaan luontoon ei jätetä roskia. 

Tänään taas upea ilma - nautitaan kesästä ja ollaan roskaamatta.

-Jani

1 henkilö tykkää tästä

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Mistä näitä ihmisiä tulee, jotka pitävät luontoa kaatopaikkana? Kiitos siivoamisesta.

Millähän tuota roskaamista saisi kitkettyä? Yksi juttu, johon oma huomioni on kiinnittynyt usein on, että hampurilaisbaarien pakkauskääreet ovat pääkaupunkiseudulla erittäin hyvin edustettuina roskaamisessa. Pitäisi vissiin kieltää hampurilaispaikkoja myymästä mitään kertakäyttökääreissä mukaan otettavaksi.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Eihän se mitään auttaisi, jos kallioilla olisi ihan roskiksia? :hmm: Ei kukaan jaksa kävellä paria kymmentä metriä lähimmälle lootalle, eihän? :-\ Siihen se roska putoaa omaa polvea hipoen. Ja jonkun tahon ne roskikset sinne pitäisi toimittaa ja huolehtia tyhjennyksestäkin.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään