Ilkka Mäkelä

Brussels Airlinesin lentäjät uhkaavat lakoilla 14.5. ja 16.5..

2 viestiä aiheessa

Nyt on Brussels Airlinesin lentäjien vuoro uhata lakoilla. Lakkopäivät olisivat ma 14.5. ja ke 16.5. Yhtiö tarjoaa 3 % v. 2019 ja "mahdollisesti" 3 % v. 2020 plus 6 päivää lisää lomaa yli 60-vuotiaille lentäjille. Vain 8 % liittojen jäsenistä hyväksyi tarjouksen ja 80 % haluaa mennä lakkoon.

http://www.aviation24.be/airlines/lufthansa-group/brussels-airlines/pilots-unions-have-served-a-strike-notice-for-monday-16-may-2018-and-wednesday-18-may-2018/

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Lakkopäivien aikana peruuntui 75 % Brussels Airlinesin lennoista, mitä yhtiö yritti korvata mm. siirtämällä asiakkaita muille yhtiöille. Yhtiön johto ja ammattiliitot neuvottelivat eilen 15 tuntia, mutta lentäjien ammattiliiton Setcan mukaan yhtiön tarjous oli vielä huonompi kuin se, jonka vuoksi lentäjät lakkoilivat 14. ja 16.päivä eikä sitä voi esittää jäsenistölle, joten uhkana on lisää lakkopäiviä kesäkuussa.

Lainaa

According to one spokesperson for the pilots’ union Setca, management had failed to make any conciliatory move. “Their latest proposal was even worse than the one that led pilots to stop work this week,” Anita Van Hoof said. “It would have been impossible to present that to the pilots.”

http://www.brusselstimes.com/belgium/employment/11343/brussels-airlines-breakdown-in-talks-could-mean-more-strikes-in-june

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään