Jorma Laiho

Helikopteri OH-HCR

6 viestiä aiheessa

Jos nyt ihan tarkkoja ollaan on hesarissa myynti-ilmoitus muista ajoneuvoista kohdassa tästä ja maininta "FastClass Oy:n konkurssipesän pyynnöstä omaisuus myydään ulosottomiehen toimittamalla huutokaupalla noudattaen ulosottokaaressa säädettyjä yleisiä huutokauppaehtoja." Eli ei ilmoitusta ulosmittauksesta vaan konkurssipesän omaisuuden myymisestä. 
Tässä vielä linkki joka vie sivulle jossa muutkin dokumentit sekä valokuvat nähtävissä. 
https://oikeus.fi/ulosotto/fi/index/ajankohtaista/myynti-ilmoitukset/Published/fa754fe1b401ef7a00695fb6ce50f90d.html

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Samaan kiinnitin aamulla huomiota. Mielenkiintoista olisi tietää, mihin huutokauppahinta toukokuussa asettuu.

Pikaisen googlauksen perusteella tuon ikäluokan AW139-kopterien pyynnit on jossai 7-8 miljoonan taalan tietämissä - lentotunneista ja varustelusta riippuen.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Varmaan moni rahamies on huutokaupan myötä haaveillut omasta helikopterista. Nyt näyttää vähän siltä, etteivät ilmailun harrastajat saakaan omaa lelua takapihalleen, ainakaan kovin helposti. Näyttää hyvin todennäköiseltä, että Ulosottovirasto yrittää myydä toisen laillisesti omistamaa helikopteria eikä se oikea oikea omistaja tietenkään tykkää tästä. Tällainen linkki tuli esille huutokauppa-asiaan tutustuttaessa. Näyttäisi siltä, että joku on pyrkinyt harhauttamaan Ulosottovirastoa uskottelemalla omistavansa huutokaupattavan helikopterin.       

http://www.timoengels.com/heli/

Seppo

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ilma-alusrekisterin mukaan kopteri on kiinnitetty, joten todennäköisesti jollain muullakin kuin FastClassin konkurssipesällä on asiassa vaateita. Luulisin, en tiedä. Tuo ulkomainen firma, joka on kirjelmöinyt oikeudelle eli "Scandinavian Aircraft Marketing ehf" taas on islantilainen. Siinä ei sinänsä ole mitään, mutta koko firmalla ei ole edes omia nettisivuja. Erikoisen tuntuinen juttu. Jos firma aikoo myydä lentokoneita, luulisi että pitäisi edes nettisivut löytyä.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään