Henri Ylitalo

Lennonjohtokoulutus

4 viestiä aiheessa

Pääsin esitesteistä läpi varsinaiseen valintakokeeseen. Rupsein miettimään, että jos sattuisinkin pääsemään sisään, niin kannattaako alanvaihto. Tällä hetkellä olen Helsingin keskustassa toimistotöissä 3000 € kuukausipalkalla. Tykkään työstäni ja työkaverit ovat mukavia. Valittamisen aiheita ei juurikaan ole. Jos nyt jotain pitäisi hakemalla hakea, niin palkattoman loman saaminen ei ehkä ole niin helppoa, koska kasvuyritys ja tekijöitä tarvitaan.


Lennonjohdossa koen, että pystyisin käyttämään vahvuuksiani ja luonteenpiirteitäni hyväksi. Totta kai parempikin palkkakin kiinnostaa. Kolmivuorotyö ei itseäni niin paljon houkuttele, mutta este se ei ole. Millaiset työllistymismahdollisuudet lennonjohdossa on? Pitääkö aluksi mennä jollekin pikkupaikkakunnalle töihin?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Suomessa taidetaan kouluttaa aivan liikaa lennonjohtajia tarpeeseen nähden joten on onnenpotku jos pääsee edes maakuntakentälle töihin. Eurocontrollin oma koulu Maastrichissa on parempi vaihtoehto jos oikeasti haluaa lennonjohtajaksi. 

2 henkilöä tykkäävät tästä

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

http://atco.eurocontrol.int. Jos ikää kurssin alkaessa max. 25 (ollaan tietääkseni nostamassa 27), niin kannattaa kokeilla. Kaikille koulutuksen läpäisseille varma työpaikka ja koulutusvaiheen aikanakin maksetaan jonkinnäköistä palkkaa. Jatkuva haku päällä, eikä se varmasti lopu ihan lähivuosina.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään