Petri Lehtovirta

Yhdysvalloissa kiistaa lentopetrolin veronalennuksesta

2 viestiä aiheessa

Liittyen taannoin tapahtuneeseen kouluampumiseen Floridassa, joukko suuryrityksiä on ilmoittanut karsivansa rahallista tukeaan Kivääriyhdistys NRA:lle tai jopa lopettavansa sen kokokaan. Se on uutta Yhdysvalloissa.Yritysten joukossa ovat muun muassa autovuokraajat Hertz, Avis, Budget, Alamo ja Enterprise, First National Bank of Omaha -pankki, Symantec, vakuutusyhtiö MetLife sekä lentoyhtiöt United Airlines ja Delta.

Lauantaina sekä Delta että United ilmoittivat, että ne eivät enää tarjoa alennuksia NRA:n jäsenille heidän vuotuisissa kokouksissaan, ja molemmat ovat pyytäneet poistamaan kaikki viittaukset yrityksiin NRA:n verkkosivuilta.

Vastatoimena Georgian osavaltion parlamentin republikaanit ovat uhanneet poistaa lentokoneiden polttoaineiden verovapauden, joka on ollut osa suurta veroreformia, ja joka on jo läpäissyt parlamentin ja odottaa senaatin päätöstä. Atlanta on Deltan päätoimipaikka, joten isku olisi sille kova.

https://yle.fi/uutiset/3-10094943

http://abcnews.go.com/US/wireStory/georgia-republicans-upset-delta-cuts-ties-nra-53371812

 

Muokattu: , käyttäjä: Petri Lehtovirta

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Georgian kuvernööri pisti stopin tälle ylimääräiselle polttoainevero -episodille, joka helpottaa erityisesti Atlantassa kotiaan pitävää Deltaa:

Lainaa

 

Georgia Gov. Nathan Deal signed an executive order Monday to stop collecting sales tax on jet fuel effective Wednesday, a tax the legislature kept in place this year to penalize Delta Air Lines.

"We appreciate the governor’s support of commercial air service in the state, and his understanding of the important role it plays in developing the state’s economy," the airline said in a statement. "This decision encourages ultra-low-cost-carriers like Allegiant to continue providing affordable air travel for Georgia residents and those wishing to vacation in this great state.”

 

https://eu.usatoday.com/story/travel/flights/todayinthesky/2018/07/30/georgia-governor-suspends-fuel-tax-avoid-penalizing-delta-air-lines/866002002/

 

Samasta aiheesta oli aiemmin myös Lentoyhtiöuutiset-ketjussa:

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään