Jouni Halme

Huutokaupan metsästäjät la lentomerkki

4 viestiä aiheessa

Tulin eilen 13.2. TV:n kanavia surffatessa pysähtyneeksi Huutokaupan metsästäjät Suomi ohjelman kohdalle. Ohjelma oli tosi loppupuolella mutta jäin silti seuraamaan odotettavissa olevaa loppu huipennusta. Ja olihan huipennus. Toiseksi viimeisen varaston oli muuan rouva henkilö ostanut hintaan 450€. Varasto sisälsi pelkää tarpeettomaksi jääneitä, etupäässä lasten tarvikkeita, kuten vaatteita, lasten istuimia, syöttötuolia, pottaa ja pissaisia patjoja. Käytännössä arvotonta tavaraa. Mutta sitten se varaston perimmäisenä oleva viimeinen pahvilaatikko. Ja mitä sieltä löytyikään! Huolellisesti pakattuja täysin priima kuntoisia muumimukeja! Ei muuta kuin viemään mukit arvioitavaksi ja hoplaa, varaston arvo pompsahti 2700 euroon! Herättää muutamia kysymyksiä. Kun varaston muu tavara on tarpeetonta ja isomman

sorttista tavaraa, joka ei oikein kotinurkkiin mahdu, niin miksi pienet ja käyttökelpoiset mukit olisi

viety varastoon? Tuli vähän lavastuksen maku suuhun.

Mutta ei tässä vielä kaikki. Eli nyt päästään tämän foorumin aiheeseen. Seuraa ohjelman lopullinen huipennus. Ja mikä sopii paremmin huipennukseksi kuin militaria tavara, jolle löytyy kyllä ostajakuntaa.

Tätä huipennusta vielä tehostettiin usein käyttämällä sanaa jumalauta! Viimeisen varaston oli ostanut Mika Siren Hintaan 900€. No tavarahan oli sikin sokin sisään tungettua pelkkää skeidaa, kunnes koittaa taas se viimeinen varaston perällä oleva pahvilaatikko. Ja mitä sieltä löytyikään. Huolellisesti pakattuja sodan aikaisia mitaleja, LENTOMERKKI myöntöasiakirjoineen, lentopäiväkirjoja ja vielä vuoden 1941-1944 tähystäjäkurssimerkki! Miksi tällainen pikkutavara, joka mahtuu kotona piirongin laatikkoon, olisi tungettu jonkun varaston perimmäiseen nurkkaan? Siren kiikutti löytönsä arvioitavaksi huutokuppa Helanderille, jossa arvioitsija, nimeltään myös Mika Siren, totesi tavaran arvoksi 3000€. Pelkän tähystäjäkurssimerkin arvoksi todettiin 1000€. Kenelle lentomerkki ja päiväkirjat olivat kuuluneet, jäi yllättäen mainitsematta. Ostajalla on ymmärtääkseni tarkoitus tehdä tavaroilla tiliä, eli myydä ne edelleen. Jos joku tämän palstan lukijoista tietää kenelle em. materiaali on kuulunut tai se ilmaantuu markkinoille, pankaapa infoa tälle sivustolle. Ei, en ole ko. materiaalin keräilijä. Ohjelma on katsottavissa FOX Playssa (jakso 3) ja tulee uusintana TV:stä 18.2. Kyseessä on nk. Tosi-TV sarja, mutta jos joku vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta, se todennäköisesti ei ole totta. Vai tapahtuuko tällaisia ihmeitä ihan oikeasti. Ja vieläpä televisio-ohjelmassa!

Jouni Halme

Merkki.JPG

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Viimeisessä laatikossa aarteet...Hölmöjä katsojia vedätetään.Tosi-TV on ahterista ja kotimainen tosi-TV on....Ähhh...Vielä syvemmältä?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään