Tumi Hämäläinen

Mikä Finnairin B757

13 viestiä aiheessa

Vähän muistojen laadusta riippuen, joku Finnair Pilots Big Band-muusikko on saattanut olla lentäjänä ko. lennolla. Tai tuntee lentäjän. Tai osaa muuten auttaa asiaa eteenpäin. Mistäs sitä tietää ellei kysy?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ei välttämättä mitenkään, paitsi että 757-lentäjiä lienee jäänyt niistä hommista eläkkeelle 2013 maissa ja soittelee kuitenkin edelleen FPBB:ssä. Eläkeläisetkin harrastavat. 757-eläkeläisiä oli kokoonpanossa jo 70-luvulla kun olin mukana parilla pistokeikalla. Joviaalilla meiningillä. Jos Finavia on nihkeä antamaan tietoa niin kaikki muut keinot saada apua kannattaa käyttää hyväksi?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kyselisin mahdollisesti häneltä.. Ollut ainakin spottaamassa kuvasivustojen perusteella tuolloin.

https://www.planespotters.net/photo/search?photographer=Alejandro+Hernández+León&page=24

Täältä löytyy tarkkojen aikojen kanssa olevat replayt lentoliikenteestä kyseisinä päivinä, mutta jostain syystä 757:kaa ei näy kartalla. https://planefinder.net/data/flight/AY1525

Nopeimmin vastauksen saanet kuitenkin täältä, joskin rahaa vastaan https://www.flightradar24.com/business/data-services Kerro ihmeessä mitä tuli hinnaksi, jos päädyt Flightradarin palveluihin.

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Hep, perheen matka-albumeista wanhan koneen levyltä löytyi tieto, mutta vaati myllyn tulille laittamisen: OH-LBR oli kyseessä. Kiitokset vaivannäöstä!

B757_LBR.jpg

IMG_4703.JPG

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Eihän kellään sattuisi olemaan pienoismallia kyseisestä B757 OH-LBR:stä, nimenomaan wingleteillä ja sinisillä moottoreilla? Olisin kiinnostunut hankkimaan sellaisen.

Minulla on LBR ilman winglettejä, eli hiukan aikaisemmilta ajoilta. En edes tiedä, onko ko. koneyksilöstä olemassakaan kyseistä versiota pienoismallina, ja nettihakukaan ei tuottanut tulosta. LBV löytyy, mutta ei LBR.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään