Olavi Uotila

LIDL-kokemuksia

2 viestiä aiheessa

Varmasti tervetullut kilpailija HOK-Elanto- ja K-ketjun monopoliin (tai siis dipoliin). Käynpä siis itsekin ostamassa halvemmalla ne tuotteet, jotka LIDL-ketjusta ovat saatavilla. Joitain erikoisia kokemuksia on syntynyt, seuraavassa jokunen esimerkki:

Miesten sukkia 7 paria pakkauksessa, edulliseen hintaan. Tarkempi tutkiskelu osoitti, että kädessäni olevassa pakkauksessa olikin jäljellä 6 paria. Joku oli ovelasti pöllinyt yhden parin.

Puoliympyränmuotoinen Kinder-suklaapatukkapakkaus. Ovelasti avattu, ja sisällöstä puuttui kaksi patukkaa. Kannattaa siis katsella tarkemminkin, mitä on ostamassa.

Kirsikkasesongin aikaan: Kaksi venäläistä (tai ainakin venäjää puhuvaa miestä) olivat miehittäneet kirsikkalaatikon. Toinen nosteli laatikosta yhden kirsikan kerrallaan, hyväksyi tai hylkäsi tuotteen. Antoi hyväksymänsä kaverilleen, joka vetäisi varren irti, ja laittoi hedelmän pussiin, heittäen varren lattialle. Säästöä syntyi varmasti...  Näytin myymäläpäällikölle tilanteen. Hän totesi, etteipä ole ennen nähnytkään tällaista.

Ollaanpa siis tarkkoina ostoksia tehdessämme.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ihan kiva kauppa. Kotikunnassani (jota myös kaupungiksi jotkut kutsuu) ei Lidliä ole,joten silloin tällöin tulee haettua naapurikylän Lidlistä Wallnut-saksanpähkinäjäätelöä...jätskien ykkönen! Onhan siellä muutakin maistuvaa,kuten vastaleivottujen tiskillä mmm...mustikkamuffinsit tai karjalanpiirakat!

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään