Ilkka Mäkelä

EasyJet kaukolentoyhteistyöhön Norwegianin ja Westjetin kanssa

3 viestiä aiheessa

Easyjet on julkistanut uuden yhteistyökonseptin "Worldwide by Easyjet", mikä tarkoittaa sitä, että EasyJetin lennoilta voi siirtyä samalla varauksella ja lipulla yhteistyökumppaneiden kaukolennoille, aluksi Gatwickissä, missä yhteistyökumppanit ovat tässä vaiheessa Norwegian ja kanadalainen Westjet. Samaan varaukseen sisältyvä "Gatwick Connects"-palvelu pitää huolen siitä, että matkatavarat siirtyvät suoraan seuraavalle lennolle, ja jatkolennolta myöhästyessä matkustaja pääsee seuraavalle sopivalle lennolle ilman kuluja.

- Gatwickistä tulee pääsemään jatkossa  seuraaviin Norwegianin tai Westjetin kohteisiin: New York, Los Angeles, Las Vegas, Vancouver, Chicago, Seattle, Winnipeg, Calgary, Boston, Denver, Buenos Aires, Orlando, Singapore, Edmonton, Toronto ja Halifax.

Yhteistyöstä Norwegianin ja Ryanarin välillä ei sitten tullutkaan mitään?

https://www.easyjet.com/en/worldwide

http://www.flygtorget.se/Aktuellt/Artikel/?Id=12280

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Taisi eräs nimeltämainitsematon Ryanairin tj purkaa turhautumistaan siihen muutaman päivän takaiseen uutiseen, että Norwegian olisi menossa konkurssiin.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Erinomainen uutinen. Toivottavasti hinnat pysyvät kohtuullisina myös noille jatkoille. Pitääpä ruveta silmäilemään. Easy on tosi jees verrattuna Ryanairiin joka on "karjavankkuri" pahimmasta päästä.

Toivottavasti tuo toimisi myös toiseen suuntaan eli Norwegianin ja Westjetin sivuilta voisi varata Easyn lentoja Gatwickin vaihdolla.

 

Muokattu: , käyttäjä: Matti H. Virtanen
1 henkilö tykkää tästä

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään