Mikko Maliniemi

N206HM

4 viestiä aiheessa

Järjestelin tuossa taas vähän kuvia ja tällä kertaa oli vuorossa helikopterit. Sieltä sattui silmään eräs mielenkiintoinen tuttavuus, jonka olin jo aivan unohtanut. Nimittäin 2003 elokuussa Suurajojen aikaan kuvattu Jet Ranger tunnukseltaan N206HM. Tästä en kuitenkaan onnistu löytämään mitään sen kummempaa tietoa omistajasuhteista, enkä kotipaikasta jne. Jostain syystä kuitenkin epäilen, että kopteri olisi rallilegenda Hannu Mikkolan vekotin. Hänhän, kuten Timo Salonenkin, on/oli kopterimiehiä. Osuuko siis epäilyni oikeaan?

 

[ Attachment removed / expired ]

 

Landings.comin rekisterihakukaan ei tuottanut oikein mitään tulosta ja Google antaa vain yhden linkin, jossa tuolle rekisterille on merkitty joku vanha Cessna 206.

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Pikainen vilkaisu jp:hen tuottaisi sellaista infoa, että tuo on nykyisin Helitour Oy:n käytössä OH-HKH rekisterillä. (cn 4054) ja ilmeisesti varsinainen omistaja olisi Rallyrent Europe Oy

 

N -rekistereitä kannattaa muuten katsella täältäkin http://162.58.35.241/acdatabase/ Tosin ei se tuohon paljon apuja olisi tuonut, mut siellä näkyy molemmat N206MH rekisterin käyttäjät

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Vilkaisu vuoden 2003 rallin kopterien osallistujaluetteloon kertoo, että kyseisen kopterin käyttäjä oli Hannu Mikkola kuten myös oli pilottikin.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään