Petri Lehtovirta

Lentopaikkojen lentomeluärsytystä

3 viestiä aiheessa

Tällä kertaa EFLA:n ympäristössä on ärsyynnytty lentomelusta:
 

Lainaa

 

Asikkalan Vesivehmaan lentokentältä nousseiden koneiden melua on kritisoitu ESS:n  Näppis-palstalla. Paljon palautetta on tullut myös suoraan lentokentälle ja lentopaikan päällikölle Jukka Salokanteleelle.

- Tässä kävi vähän työtapaturma. Täällä oli 20.-23. heinäkuuta taitolennon kolmipäiväiset SM-kisat ja sitä edellisenä viikonloppuna kolmipäiväinen taitolentoleiri. Leiri siirtyi jo sovitusta aiemmasta ajankohdasta. Molemmissa oli paljon osallistujia, joten kentällä oli tavallista meluisampaa.

Lentokoneiden metelistä valittivat lähinnä kesäasukkaat, eivät niinkään paikalliset.

- Kesäasukkaat kokivat ongelmaksi sen, että ääni häiritsee vapaa-aikaa. Mutta taitolentokin on harrastus, kuten kesämökkeily.

Muutaman puhelun palaute meni Salokanteleen mielestä asiattomaksi. Moni taas kaipasi tietoa, mistä oli kyse. Ihmiset halusivat tulla katsomaan kisoja, joita ei ollut mainostettu yleisesti. Kentän laidalle saapuikin parhaimmillaan satoja katsojia.

 

 

http://www.ess.fi/uutiset/paijathame/art2392085

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Utin asujaimisto on alkanut valitella lentomelusta...Epäilen että kenttä oli ennen yhtään nykyisistä asukeista.Epävirallisten tietojen mukaan valittajia on 8,saas nähdä miten etenee...Pahkajärven viisaat mökkiläiset alkoivat inistä melusta niin menikin kojut lunastukseen.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään