Ilpo Isoluoma

Photoshop 7 kaatui

3 viestiä aiheessa

Koneeni windows 10 latasi windowsin jonkun päivityksen. Senjälkeen sekosi Phtoshop Elements 7. Aukeaa kyllä aloitusnäyttö ilman valikoita ja menee vain totaaliseen jumiin. Poistin Photosopin asennuksen  ja asensin sen uudelleen levykkeeltäni. Ei parantunut mitenkään. Laitoin viesti Adobelle ja sieltä vastattiin, että osta uudempi versio. 

Onhan niitä ohjelmia, ilmaisiakin. Ei kiinnosta alkaa opetella jonkun toisen ohjelman käyttöä. Tähän asti ei ole mitään ongelmia ollut käyttämissäni Ps elements 1....7 versioissa.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Se vaan taitaa mennä niin, että hommaa vaan se päivitys. Taitaa olla taistelua tuulimyllyjä vastaan, jos alkaa kyselemään noiden vanhojen softien toimivuuksien perään. Mulla on Elements 9 Win7:ssa ja se pelaa vielä hyvin, mutta ei aikaakaan, kun pitää mennä uudempaan. Ainakin, jos päivitän tuon wanhan pöytäkoneen kymppiin.

Jos olet tottunut käyttämään Elementsiä, niin, ei se käyttis ole varmaan hirveästi muuttunut vanhasta. Ei siinä tarvitse varmaan kovinkaan paljoa opetella uusia juttuja.

Niin se vaan menee.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tarvitsen tälläkin hetkellä 3 konetta. Yksi XP-kone Nikonin diaskanneria varten. Toinen win8 jossa tuo Photoshop E 7 vielä  toimii. Muihin toimiin on Win10. Vanhoja printtereitä on usampikin mennyt romutukseen, kun ei ole drivereita uusiin käyttiksiin. 

Koneen ympäryslaitteet ja ohjelmat ovat helposti arvokkaampia kuin itse kone. Tietysti hyvä bisneskäytäntö vaatii uusimaan jatkuvasti malleja ja varmistamaan, että vanhemmat sovellukset ei siinä toimi. Kauppa käy. 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään