Petri Lehtovirta

Ilmailuopistoon kovalla yrityksellä

1 viesti aiheessa

Pari juttua Aamulehdessä:
 

Lainaa

Niko Väyrysen tie Ilmailuopistoon ei auennut helpolla. Ensimmäisen kerran hän haki vuonna 2007. Sen jälkeen hän opiskeli tradenomiksi ja teki viisi vuotta töitä rahoitusalalla. Kun vuonna 2013 Väyrynen oli hakenut lentäjäksi kolmannen kerran ja jäänyt jälleen rannalle, hän päätti suorittaa itsekseen yksityislentäjän lupakirjan.

Seuraavassa haussa opiskelupaikka Ilmailuopistosta sitten heltisi. Nyt hän on 30-vuotias, ja parin kuukauden päästä valmis lentäjä.

https://www.aamulehti.fi/kotimaa/niko-vayrynen-30-aloittaa-viimein-lapsuuden-unelma-ammatissaan-motivaattori-ei-ole-ikina-ollut-iso-palkka-tai-glamour-200300047/

ja toinen:

Lainaa

Ilmailuopisto käynnistää kaksi kertaa vuodessa 24 oppilaan kurssin, eli vuosittain valmistuu vajaa 50 henkilöä. Tällä hetkellä opistossa on sisällä yhteensä neljä kurssia, joilla opiskelee 15–24 oppilasta per kurssi.

Lentäjäkoulutukseen on tähän asti riittänyt hyvin hakijoita, ja harva pääsee sisään suoraan koulun penkiltä. Hakuja on järjestetty kahden vuoden välein, ja viimeksi hakemuksia tuli 2 000.

–Kun hakijoita haastateltiin, siellä oli valmiita diplomi-insinöörejä, tekniikan tohtoreita, lääkäreitä, apteekkareita ja yllättävän paljon veturinkuljettajia.

https://www.aamulehti.fi/kotimaa/ilmailuopistolta-valmistuvat-paasevat-nyt-suoraan-toihin-lentajan-ammatti-kiinnostaa-apteekkareita-diplomi-insinooreja-ja-veturinkuljettajiakin-200300048

Muokattu: , käyttäjä: Petri Lehtovirta
1 henkilö tykkää tästä

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään