Sami Puro

Australian viranomaiset ovat estäneet terroristien aikeet pudottaa lentokone

2 viestiä aiheessa

https://yle.fi/uutiset/3-9748322

Lainaa

Australian Sydneyssä neljä miestä on pidätetty lauantaina epäiltynä terroriteon suunnittelusta. Pääministeri Malcolm Turnbullin mukaan neljä epäiltyä oli suunnitellut lentokoneen tuhoamista itsetehdyllä räjähteellä.

Pidätykset tapahtuivat lauantaina iltapäivällä Australian aikaa. Epäillyt otettiin kiinni Sydneyssä laajassa terrorismin vastaisessa operaatiossa. Turnbullin mukaan operaatio jatkuu edelleen. Viranomaiset eivät ole kertoneet tarkemmin, mikä oli epäiltyjen suunnitelmien kohde ja milloin isku oli ajateltu toteuttaa.

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Australian mediassa puhutaan, että suunnitelmana oli viedä Etihad Airwaysin lennon matkustamoon käsimatkatavaroiden joukossa keittiössä käytettävä lihamylly, johon olisi piilotettu myrkyllistä tai räjähtävää kaasua. Miehiä kuulustellaan edelleen ja asuntoja tutkitaan roskalaatikkoja myöten, mutta mitään syytteitä ei ole toistaiseksi nostettu.

Lainaa

Khaled Khayat and three others are being interrogated over the alleged plot to bring down an aircraft, believed to be an Etihad flight to Abu Dhabi, by releasing poisonous gases in a kitchen meat mincer.

The result could have been an explosion or potentially hundreds of passengers and crew being gassed.

http://www.news.com.au/national/crime/four-men-remain-in-custody-following-aeroplane-terror-plot-raids/news-story/a6d39d00b4014b2ea7f6a12adec035a2

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään