Pauli Hankonen

Mitkä pihdit nämä ovat?

4 viestiä aiheessa

Siivoan kellarikoppia ja tällaiset pihdit tulivat vastaan. Tulleet mulle faijan jäämistön mukana. MItä ihmettä näillä on tarkoitus tehdä?

Leuat eivät liiku, vaan tuosta leukojen välistä on tarkoitus työntää ilmeisesti jotain perille ja tuo jousikuormalla oleva osa sitten leikkaa tai pitää kiinni keskellä ovaalin muotoisessa tilassa olevaa juttua. Ideoita kenelläkään mihin näitä käytetään?

Pihdit.thumb.jpg.573015be8f79534f2527bc6ceccbf867.jpg

Muokattu: , käyttäjä: Pauli Hankonen
typoja.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Hyvä ettet heitä pois. Ihan kaikkea vanhaa ei tule hävittää vaikkei olisi näkyvissä käyttöä.  :thmbup: Historiaa tulee vaalia näissä pienissäkin jutuissa.

Vaikkei itellä olis kiinnostusta niin jollain voi olla. Mulla oli iät ja ajat romulootassa pihdit joilla ei oikein mitään tehnyt, niissä luki "Toyota". Eräänä  siivouspäivänä meinasin että nyt nää lähtee, ja laitoin ilmoituksen "alan miesten" palstalle. Ei kauaa menny kun rupes viestiä tulemaan, olivat Tojon alkuperäisestä työkalusatsista peräisin ja parikin ukkoa ne halusi käyttöentisöityyn Tojoonsa.

En ollut sinänsä rahan perään näistä, mutta isommin pyytämättä tarviaja maksoi mielellään postikulut ja pienen vaivanpalkankin. Kaikilla oli hyvä mieli, paitsi sillä toisella joka myöhästyi kaupoista. :)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään