Aki Pajunen

IATA -koodit ja kuuluisa 261 -kinaus

2 viestiä aiheessa

Tässä vaihteeksi yhden yhtiön kanssa vääntäen ja kääntäen. Operoivan yhtiön tarina nyt taas on muuttunut ja vaihtunut, kun se faktapohjainen selvitys irtoaa, niin tässä ei olisi tarpeen jumpata.

Lyhyesti, oheisen liitteen mukaisesti TXL:llä on ollut slottirajoituksia 22.6.17 illalla, itse kun en löydä mainintaa näistä kuin mainitun vuorokauden aamulta. Sekä erikseen maininnan vielä aamulta, kun nämä ovat päättyneet. Pyysin toimittamaan lentoa koskevan datan, näihin kun tulee nuo syykooditkin ja nämä toki tallennetaan. Oheinen kuva tuli, mutta en vain vieläkään ole hullua hurskaampi.

Siis, mikäli TXL on asettanut lentoa koskevia slottirajoituksia, niin tässä nyt vain ei ole mitään selvittämistä yhtiön kanssa. Sen kyseisen faktan selvittämisestä on näemmä tehty kovin haasteellista, syytä on vaikea ymmärtää.

Löytyykö jostain yleisön saataville nuo mainitun päivän kyseistä kohdekenttää koskeneet rajoitukset? Vieläkään en tätä kuvaa ihan todisteeksi näistä olisi valmis hyväksymään vs. 2 x 250e.

SK2679 22JUN17.JPG

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tämä oli oikeastaan Stetsonista peräisin oleva omakin tulkinta, kun lunttasin nuo. Ja mikäli olivat validit yhä, niin itseasiassa kyllä sen pulkan sinne olisi noiden puitteissa saanut, mutta ei kyllä sieltä pois. Jälkimmäisestä olen varmakin jopa.

Siinä päästäänkin taas kysymykseen, että onko se poikkeuksellinen syy vaiko operational. Mikäli sen menolegin olisi voinut operoida, mutta lento peruttiin koska pulkkaa ei olisi saanut pois kuitenkaan, niin peruahan se kannatti.

Ja tosiaan, se mainittu myrsky sieltä TXL:ltä sinne Arlandaan siirtykin, joten ottipa tuo jo siksi delaytä. Eli tavallaan, jos vain se validi syy löytyy, niin juupas eipäs venkoiluun ei siis olekaan tarvetta. Mutta operoiva yhtiö siis vetoaa kohdekentän säätilaan, sekä slottirajoituksiin vastineessaan.

Tarinassa siis lentoyhtiöhän voi olla ihan oikeassakin, sen selvittäminen vain on kovin haasteellista.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään